Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас не знам што се обидов да кажам нешто по различно од википедикја и од тебе. Победник си ти се поклонувам.
Obavezno da is cuevas Kohima do uplatnicata post mono e po Edna DVD Godwin da it puts at pis menace deka Neman update no pa da se burkas so banki transakcii I sl.Vaka so kopijata ke is go Natalie's nervozite.
Да преведеше некој? : D: D
Обавезно да си чуваш копија од уплатницата, пошто можно е по една две години да ти пуштат писменце дека немаш платено па да се ебаваш па поново со банки трансакции и слично и да треба да плаќаш. Вака со копијата немаш мака, ќе си ја чуваш и ќе си ги намалиш нервозите.Тоа ваљда сака да каже ауторот. Најверојатно уклучено му е тоа за аутоамтски да дава предлози и коа ќе стисне празно место да му ги мења. Редеко не му е рамен
тоа е мамурен од сабајле,пробував еден таблет воопшто не проверив со се дешава со текстот.
Цитат: ARMEX на 30 Јуни 2015, 15:06:55 pmСигурен си дека заспал? Јас будни гледам дека не знаат правец да држат.Стана од волан со глава на рака.
Сигурен си дека заспал? Јас будни гледам дека не знаат правец да држат.
Цитат: zeroSignal на 01 Јули 2015, 15:55:24 pmДека гредата ќе го издржи Онак, или дека Онак ќе прави згибови? Детали колега, детали.За гредата гарантирам дека ќе издржи. За Онак дали ќе направи згибови незнам и не гарантирам. Ќе прочита Онак ќе пише четивце.
Дека гредата ќе го издржи Онак, или дека Онак ќе прави згибови? Детали колега, детали.
Некој колите ги глеа ко тоалет хартија, се плашат да сменат нешто за да не изгубат од целната група.Се док брише гз и е во ролна ќе брка работа ...
Цитат: zeroSignal на 06 Јули 2015, 12:25:43 pmЦитат: Stratro на 06 Јули 2015, 12:01:57 pmГо видов на семафори кај Латана.Ми застана стекот у грло.Охајо таблици...не ќе да е еко буст ова.Ќе морам да те разочарам. Екобуст е, и еднаш веќе беше во сервис ради срање гориво сипано на некоја ноу-нејм бензинска.Mразам кога некои работи не се доискажуваат, претпоставувам ја знаеш бензиската.
Цитат: Stratro на 06 Јули 2015, 12:01:57 pmГо видов на семафори кај Латана.Ми застана стекот у грло.Охајо таблици...не ќе да е еко буст ова.Ќе морам да те разочарам. Екобуст е, и еднаш веќе беше во сервис ради срање гориво сипано на некоја ноу-нејм бензинска.
Го видов на семафори кај Латана.Ми застана стекот у грло.Охајо таблици...не ќе да е еко буст ова.
Да не ти се расипи и тебе Мустангот?
нејсе, повишена тежишна точка сигурно дека носи предизвици, но благодарение на активните системи разликата во стабилноста меѓу сув со /65 гуми и алфа со скратени спирали не е толку голема како што ја прикажува традиционалната автомобилска интуиција. со секоја кола треба да пазиш како и со која брзина улетуваш у кружен тек, сув или несув.