Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ќе морам да те разочарам. Екобуст е, и еднаш веќе беше во сервис ради срање гориво сипано на некоја ноу-нејм бензинска.
Цитат: Stratro на 06 Јули 2015, 12:01:57 pmГо видов на семафори кај Латана.Ми застана стекот у грло.Охајо таблици...не ќе да е еко буст ова.Ќе морам да те разочарам. Екобуст е, и еднаш веќе беше во сервис ради срање гориво сипано на некоја ноу-нејм бензинска.
Го видов на семафори кај Латана.Ми застана стекот у грло.Охајо таблици...не ќе да е еко буст ова.
Mразам кога некои работи не се доискажуваат, претпоставувам ја знаеш бензиската.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Цитат: Drive-r на 07 Јули 2015, 00:40:42 amMразам кога некои работи не се доискажуваат, претпоставувам ја знаеш бензиската.Јок, не ми ја кажаа. Не е во околината на Скопје, како и да е.
Интересно ми е да си играм со сликиве..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: zeroSignal на 07 Јули 2015, 16:12:07 pmИнтересно ми е да си играм со сликиве..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) Можно е ама не ветувам да ја земеме да ја истестираме, доколку ни успее со колегава да го убедиме, бидејќи го примети не му е до парите што ги дал за колава, човекот има колекција од точаци што вреди колку куќата моја