Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: k3b на 09 Декември 2015, 16:18:25 pmDa na sonaxot mislev , mislam deka za cena i kvalitet e eden od podobrite ili greska sum ? greska si,ima I podobar,Car wash & cera,probaj I kazi,za uste podobar imas Daytona,a vrv na se ti e Polish express
Da na sonaxot mislev , mislam deka za cena i kvalitet e eden od podobrite ili greska sum ?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Фичото и овај железокревачо исти се во фацата
Цитат: Luki Junior на 31 Декември 2015, 13:03:49 pmтри тона ракијаБрате, вонредна состојба е овде! Кај рече дека е подрумо?
три тона ракија
На 4000рпм менуваше брзина на дизел од 66кв? Како можеше?? Опрости се од тој мотор. Сабајле најверојатно нема да запали.
Цитат: LosiPatista на 04 Јануари 2016, 08:49:40 amНека 2016та биде година кога дизелот ќе падне на 39 денари.Нека биде година кога примањата ќе ни се зголемат двојно, па баш ме заболе за цената на дизелот!
Нека 2016та биде година кога дизелот ќе падне на 39 денари.
Што би се рекло, „Многу сум возбудена Драгане“...
Пасат? ПАСАТ?! И тука?!Да му се мочам на Пасатот, не е доследен да биде спомнат на иста страна у книга, а камо ли у иста реченица со Масеративо. Не ми се верува до кој степен се сведоа муабетиве. Еееееееј Масерати од кое на прв поглед гомно ти мрзне, они му мерат потрошња и спомињаат Пасати. Страшно. Стра-факин-шно.
Хечбек е пролазна ствар, нешто ко пубертет. Кола се знае што е ..
Супер понуди имаат во Олимпија.
Штета што продаваат Опел.
Скопје ти е од карпош 2 до мичурин, црниче и расадник. Другото е две провинција
Само ако ти го видам тоа спаркот кај мене у провинција,ќе видиш како се штелуваат предни светла да не оќоравуваат луѓе од спротива
Цитат: Cuore Sportivo на 11 Јануари 2016, 14:51:04 pmТемава да се преименува во Барам Golf 4 1.9 tdi ..Друга кола за оваа намена не постои ..За мене, Голф 4 не е крш!
Темава да се преименува во Барам Golf 4 1.9 tdi ..Друга кола за оваа намена не постои ..