Автор Тема: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ  (Прочитано 556777 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43931
  • Il Moderatore
Одг: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ
« Одговори #2715 на: 11 Јануари 2016, 15:44:19 pm »
Тоа е тоа. Мислев дека веќе е урбана легенда. Само човекот заборави да нагласе дека лично преферира Мерцедес oд 600.000 евра :D
Не можев да најдам исечок од видеото, ама кој сака, може целата саботажа на Сречко да ја изгледа ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bumb

• Редовен
  • Пораки: 1196
« Одговори #2716 на: 11 Јануари 2016, 15:45:21 pm »
Тоа е тоа. Мислев дека веќе е урбана легенда. Само човекот заборави да нагласе дека лично преферира Мерцедес oд 600.000 евра :D

И најбитно со се фулл да биде а обавезно тв одпозади за да децата му гледаат цртани коа ке се возат :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2717 на: 11 Јануари 2016, 15:49:02 pm »
Тоа е само изговор за во јавност. Него му треба за гледање на порничи со педери.

Иначе:

Камера помага само за лична сатисфакција, да се осигураш дека е тој и после тоа со хеблата му ја разубавуваш фацата. Во Полиција ако го пријавиш треба да го фатат на дело за да му поднесат пријава пошто снимката што ти ќе им ја дадеш нема да биде прифатена на суд и пријавата ќе падне. Убаво рече Dave, за вакви ликови само ќотек помага, за жал ама тоа е, друго чаре нема.

Како ја фатија во аеродром бабата?

У тепих.

« Последно менување: 11 Јануари 2016, 15:54:24 pm Џонтра »

Отсутен Bumb

• Редовен
  • Пораки: 1196
« Одговори #2718 на: 11 Јануари 2016, 15:59:22 pm »
Не можев да најдам исечок од видеото, ама кој сака, може целата саботажа на Сречко да ја изгледа ;D

« Последно менување: 11 Јануари 2016, 15:59:57 pm velestrumf »

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #2719 на: 12 Јануари 2016, 23:46:48 pm »

пребарав ама не најдов па еве нека ја има информацијата за поле на видливост при одредена брзина:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
« Одговори #2720 на: 14 Јануари 2016, 00:46:26 am »
Што прави една запирка  :D
Кој, како и каде би можел да го среди ова ? Предлог ? :)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Нешто парче од горе да се стави.Што е вентијага?
Што е вентијага?

Јакна ..

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #2721 на: 14 Јануари 2016, 22:27:21 pm »
Според мене народот требало уште од тогаш да стане и да набоде све на колец ама пусто македонче цел живот е поделено. Посебно па во денешно време поделбата стана уште појака со помош на ова ебаново дпмне.  Нема слога и заедништво кај нас, затоа и страдаме и не ебава кој стигне а се до тогаш ќе ја пљукаме државата а државата уствари ја прави народот т.е ние. Тоа е тоа.

Не си отидов од државава , а можев. Работам тука, трошам тука, плаќам даноци тука. Одам на протести кога мислам дека треба, гласам кога мислам дека треба, со луѓе што се на власт и опозиција, а кои ги знам зборам отворено, никогаш не сум функционирал по партиска линија :)

Од 90та навака единствено можев да загинам 2001, али млад бев тогаш за да се борам и да сакав.

Се што побарала државата од мене, се сум направил до сега.

Јапанците гинеле во втора светска војна, ама на крај на грешната страна биле, џабе гинеле. Работата е што направиле јапонците после војната да бидат сега каде што се. Односно не само они што направиле, туку како се однесувала државата кон обичниот јапонец, како државата го задолжила обичниот јапонец да се чувствува должен кон неа. Девојчево со возов осеќа дека некој се заинтересирал, размислил и и излегол во пресрет.

Јас си ја сакам државата, ги сакам луѓето, но не гледам дека државава од 90та навака се труди мене и на тие околу мене да ни овозможи што подобро услови за работа и живот, па јас кога ќе треба да и се оддолжам. Не мора да успее во се, не очекувам да бидеме Швајцарија, но да видам дека некој политичар мисли не само за себе, туку и за нормалниот народ.

Немаме војни, нема премногу криминал, се осеќам сигурно и за тоа сум благодарен. Образованието не ни е скапо, али квалитетот на истото од 90та навака оди само надоле. Има сигурно уште позитивни работи, али ме примрзе :)

Дупла доза вајстини.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #2722 на: 15 Јануари 2016, 11:39:46 am »

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8157
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #2723 на: 15 Јануари 2016, 17:38:44 pm »
Ааааахахахахааааааааа  :D

Отсутен velestrumf

• Легенда

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2725 на: 19 Јануари 2016, 17:52:58 pm »
лајк... чиста вистина...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
« Одговори #2726 на: 19 Јануари 2016, 18:18:31 pm »
Каква сака нека е 23.000 се неоправдано мнооогу пари за оваа кола, со 1.4 мотор. Кај се залетале овие бе? Шо мислат дека продаваат??

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=218802078

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=191070669

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=220601813

Оваа астра вреди толку пари!

Са нервирум каа ме прават на будала за 23.000 евра. Маааамта

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
« Одговори #2727 на: 20 Јануари 2016, 12:02:43 pm »
Чекај чекај, ако се сеќавам добро, како дете кога ме шетале по Скопје, тогаш имаше трепкаво зелено.
Зошто снема, и сега пак испливува на површина?

Тогаш не беше стабилна струјата. Затоа трепкало.

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1902
  • Opel Astra 2.0 DI
« Одговори #2728 на: 20 Јануари 2016, 12:13:38 pm »
ЦЦЦЦЦЦ..........

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20143