Значи статистика со сообраќајки над 120 км.
Дали кога ќе ја намалиш брзината под 120 уз вожња врзуваш појас, па кога ќе убрзаш пак го вадиш? Или цело време си цепаш без појас кога си на автопат?
Тоа уствари ми е поентата.
поентата ти е невалидна и треба да престанеш со таа поента. Некое неискусно дете што иначе те респектира може те чита и може ќе помисли дека стварно е боље да вози без појас на автопат! Разбираш? Не е само твоја работа!
Иначе статистиките за појас се доста извештачени.
Што сакаш со ова да кажеш? Дека линковите кои ги пушти Tommy содржат неточни податоци?
(Пред да почнеш со пишување на духовитиот одговор без содржина, обрни внимание дека ти поставувам две КОНКРЕТНИ прашања на кои очекувам КОНКРЕТЕН одговор, во овој формат:
На првото прашање можни одговори „да, врзувам појас уз вожња чим успорам“ или „не, кога сум на автопат не врзувам појас никогаш“, а на второто прашање можни одговори се „линковите на tommy содржат неточни податоци“ или „линковите на tommy содржат точни податоци“)
Уште еднаш ќе пробам иако си досаден.
120 ја кажувам како некоја си граница, на пример взам на автопат со различни услови АМА ретко возам 120, или сум 150+ или 100- , и затоа мене ми е таа некоја граница. Не сум удлабочен толку во тоа вади- ставај кајш. Башка прашањава ти се дали али знаат дома дека си хомосексуалец, одговор со ДА и НЕ

.
Иначе децана кои може да се заебат треба првин да научат да возат пред да возат со големи брзини, па последабидат доволно искусни да знаат што треба да прават. Ако така е ко што збориш пола теми треба да се избришат. Имаме кар клуб дрифт тема побогу.
За статистиката на Томи е точна, немам никакви информации дека е грешна. Моето лично мислење дека некој ко што си ти ја вештачи малце. Што е ок, да се добие слика ко на сценарискине клипови.
Затоа дека педери само врзувале појас назад не знам, не сум видел. Знам дека никој не врзува, може на деца само ставаат.