Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3888880 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Абе у многу поцивилизирани нации го нема ова. Ако стварно се пренесе на улица најбољи земја ќе бидеме. А ние сме за греота, само напишани зборови. Секој ден коса ми се ежи што гледам по улициве они за појасот се фатиле. Ак има уште еден како Филип во возењето(се надевам дека вози ко што вика) јас ќе бидам третиот. Остајте со вашите муабет. Се гине, пап и те нема. Нема сега дома затворени да седиме ради тоа. Луѓето 90% сите возат со огромни брзини. Колите ги прават во регуларна продажба со 300+ , Имате автопати каде не е ограничена брзината и секој ден гинат луѓе. Има мотори кои идат за 3 сек. до 100 а ги купуваат деца од 18 г. по цена од пола кола. И сега вие мене ми солите памет за кајш. Притоа немате право. Дај малце озбилно. И немате потреба да се нервирате, само полако, прајте си муабет.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Сите врзани - сите преживејаа:

Члинк, потсети ме ако некад треба заедно да се возиме дека не врзуваш појас на автопат. Ќе најдам друг превоз или сопатник :) Ништо лично, само си гледам свое здравје :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
односно ништо нети гарантира(што значи НЕ у прево).

лош, многу лош ти е преводот.

ВРЗУВАЈ СТАЛНО ПОЈАС АЛО!

Отсутен Chlink

• Легенда
@ Simo

Еј скар!

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Незнам што се препирате толку, имал појас немал појас, шансите да се преживее се 50% - или ќе преживее, или нема да преживее :D

Мајтап на страна, јас се врзувам, дури и во град, сум осетил на моја кожа што значи да си врзан, за мене нема дилема околу ова прашање
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
@ Simo

Еј скар!

дали постои некоја било каква варијанта наместо да се инатиш да размислиш што ти се збори и евентуално да сфатиш дека не си во право?

за твој атер највише!

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 381
  • ? ? ?
Ак има уште еден како Филип во возењето(се надевам дека вози ко што вика) јас ќе бидам третиот.

И комшијата стално вика сите во зграда да сме собереле пари за чистачка, па тој на крај ќе даел, исто ко нас  ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
Еј за мој атер. Е сега сме на иста бранова должина.

Не фала пријател. Некогаш ставам некогаш не. Кога ќе ми текне на поголеми брзини го вадам, тоа е вистината. Во град неминовно возам со кајш ако ти значи нешто пошто за мој атер збориш.

Ак има уште еден како Филип во возењето(се надевам дека вози ко што вика) јас ќе бидам третиот.

И комшијата стално вика сите во зграда да сме собереле пари за чистачка, па тој на крај ќе даел, исто ко нас  ;D

:D :D :D

Заебан твојов комшијата...

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 381
  • ? ? ?
Неколку се, не е еден. Оди па собери пари од сите, да те видам  :D

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 342
јас се доброволец со члинк да излезам на автопат и без појас да се возиме :P
па или ќе бидеме здрави и живи или ќе отидеме јабана...среќа е во прашање,а и искуство на возачот.....
Фиат Типо

Отсутен Chlink

• Легенда
Викац. Батали тие работи. Се гине како два и два на тие брзини. Не одлуччувај ништо од муабети. Тоа е само мој став, никако без сцвоја глава и зрав памет не одлучувај кога се работи за живот. Особено ако си помлад. Само со памет.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
Викац. Батали тие работи. Се гине како два и два на тие брзини. Не одлуччувај ништо од муабети. Тоа е само мој став, никако без сцвоја глава и зрав памет не одлучувај кога се работи за живот. Особено ако си помлад. Само со памет.
види го бе се шалев :P :P :P одма да ме нападне..цццц
Фиат Типо

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
па или ќе бидеме здрави и живи или ќе отидеме јабана...среќа е во прашање,а и искуство на возачот.....

Ама вие сте другари, затоа ;)

Само има малку среќа, и малку повеќе среќа. Во Охрид пред 2 години падна девојче од 5-ти спрат од зграда и помина само со гребаници. Сателитска антена го ублажило падот. Ама можеше девојчето и да се набоде на сателитската.

Отсутен Chlink

• Легенда

Не те напаѓам бе. Ти викам да бидеш одговорен...

Само има малку среќа, и малку повеќе среќа. Во Охрид пред 2 години падна девојче од 5-ти спрат од зграда и помина само со гребаници. Сателитска антена го ублажило падот. Ама можеше девојчето и да се набоде на сателитската.

Можеби се познаваме ама јас во мометов не знам кој е. Маријан верувај со големи брзини процентот не е тој.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **

и пред 4 дена падна врата врз девојче ,и тоа врата од ковано железо и девојчето помина само со болки.....среќа е во прашање....
Фиат Типо