За почеток...едно лето на одмор ми се извади лево предно тркало у сред вожња, среќа не возев брзо, среќа дискот не акна на земја него се задржа на внатрешниот дел од бандажот, штравофите испаднаа скроз, ги најдов и беa потполно "кељави", а у околина штраф ни на сон, блокирав цел сообраќај на остров у 8-9 навечер...во моментот ми беше пекол, но добро и среќно заврши.
Како не ти текнало, од сите тркала по еден штрав да извадиш и ке имаше на сите 4 тркала по 3 штрафа и ке можеше да продолжиш по патот
Sigurno ti rabotis u policija?
Mi deluvas prekvalifikuvan za taa pozicija.
No hard feelings though!
Se kladam deka na polovina od forumov ne bi im teknalo taka da napravat.
Vele sigurno ne, zato on e prefekcionista, kako toa so 3 strafa po trkalo toa ne moze da bide, neli Vele.
Vo kontekst na temava,
neli spomnav prethodno deka se od pozadi me mavaat u soobrakajki, epa toj vtoriot pat bev so kecot na stariot sreka kuka imase, zimno vreme kaj kuka plus pun vnatre 6 luge idevme na zurka na saem 1 sabajle, zamrznato staklo i kako priogam kaj kuka most gledam dve soobrakajki, i normalno prikociv da gi izbegnam zasto zafakaa 2 lenti pa trebase da se kacam na trevata od levo za da gi pominam ali ludi Misko od pozadi mavanje puna i samo preletavme.
Tetoecot so nov Accent ispadna so 90 na saat ne udril, kukata mi ja zalepi za zadnicata ali pred toat mu ebala mater i na hladnakot negov i se ostalo, mojata boca taa za nitro se otkaci za sreka nisto ne se desi, tie luge od drugata soobrakajka vikaat "bate abe vie letavte so nosot u vis" zasto pozadi bev pun so 4ca i kecot bese zalepen za asfalt.
Site zdravi zivi osven sedisteto predno
, togas bev 95 kila pa go otkornav sedisteto.
I sabajleto imas vrat, grb nisto ne se mrda, a vecerta nisto nikomu, se javuvam na drugite isto sve ukoceni.
Tetoecot drvo pijan, koga se puknal u pernicata se otreznil mislam, pozadi nego Berlingo u nego udreno, plus 5 min potoa ust edna soobrakajka.
Doaga policija i neznaat od kaj da pocnat.....
...i sto mislite od kade pocnaa?