знам дека е така.. на ај-ти експертите како ти што си, е малку тешко да сватиш, ама помири се со фактот...
инаку да те информирам дека јас имам 3 дупчалки од еинхел... не реков дека се лоши, само не се баш во германија склопени и правени... можеш да прочепкаш и да ја најдеш патката каде е.. исто како што многу работи стигаат кај нас како незнам од кои земји произведено а всушност се е кинеско... ама контролата на квалитет е поинаква.. има кинеско овакво и кинеско онакво
Леле каков инат. Мене не ме интересира колку се квалитетни, нити пак каде се склапаат. Ама ајде, има Пежо што се склапа во Иран. Чиј бренд е Пежо? Или Фиат што се склапа во Турција. Тој чив е?
Брендот е Германски. На Германски, Einhell се изговара Ајнхел. Толку. Не е срамота да згрешиш, срамота е да тераш инат, ама скраја да е да признаеш дека можеби ете, од време на време нешто знаеш погрешно.
повторно, како и сите ај-ти експерти, и ти го правиш истото... собираш податоци што тебе те интересираат, и врз база на тоа си правиш заклучок... колку пати сум се извинил и признал дека сум згрешил, немам појма, ама ги има и тоа доста... но ти не се сеќаваш, пошто “фаерволот“ не ти дозволува влез на такви податоци...

не е ајнхел, туку е еинхел. кај нас така го викаат секој продукт од нив, кажано од сите кои го продаваат брендот...
ај теби за ќеиф... можда сите грешат (и јас) само ти си во право...