Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
препорака за некој уред што се става во местото за упаљачот за поврзување на телефонот со колата преку блутоотх?* Ќе треба да не го празни акумулаторот ако не се извади
Цитат: Hardboy на 02 Јуни 2025, 18:01:26 pmпрепорака за некој уред што се става во местото за упаљачот за поврзување на телефонот со колата преку блутоотх?* Ќе треба да не го празни акумулаторот ако не се извади Празнењето на акумулаторото зависи од колата, дали боди компјутерот го гаси сокетот за упаљач кога гасиш контакт.Во зависност од што кола е, има еден лик во Штип им вградува bluetooth на фабричките радија, 2000-2500 денари е процедурата.Ако више даваш 1000 за трансмитер, види уште 1000ка барем да не ти шишти или да не ти се мешаат станици кога патуваш на подолга дистанца.Иначе да, тоа од Xiaomi беше врв во поглед на звукот, го имав и јас.
Кој е тој лик од Штип, имаш контакт ?
Цитат: Power to the people на 26 Мај 2025, 13:28:45 pmПредмети за лична употреба во царинскиот закон мислам никаде не се точно дефинирани, сива зона е и изгледа за да можат да ме дупат од царина.Јас да не се заречам, пола кола имам донесено од Германија во Македонија, досега сум немал проблеми. Тие нашите долу Меџитлија немаат работа, по 5 коли во денот врват и се занесват нешто.
Предмети за лична употреба во царинскиот закон мислам никаде не се точно дефинирани, сива зона е и изгледа за да можат да ме дупат од царина.