Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Гуска/патор.
Шутер сега го пуштив одамна не сум го глеал. Ама што е со зборувањето на црнчугата?Кој му кур бизнис, научи да збориш чоеку. Дебил.
Me заебаа на макпетрол, нема нафта ми вика пумпашо вчера. А повеќе од 2 возила во исто време на таа бензинска нема, е сега кој ја потроше нафтата...
Штом се каже нешто лошо за брендот за кој сте се одлучиле, се понашате ко да ви опцуле мајка, сестра, жена и ќерка во едно. Не ја разбирам таа патолошка заслепеност.
Цитат: Cuore Sportivo на 12 Февруари 2016, 09:47:28 amПочиње у мушки завршуе у женски род Домазет.
Почиње у мушки завршуе у женски род
Неблагодарно е да реагирам, коментирам и дебатирам од страна. Тие што останале да живеат таму се судираат со проблемите, а не јас. Јас имам други проблеми. Скандалозноста, дебатирањето, навредувањето, експлозивноста, дно-дна- копање и под дното е доведено во едно сиво меланхолично секојдневие. Затоа што ништо повеќе ниту е скандалозно, ниту дубиозно, ниту ексклузивно. Едноставно е мизерно, заради ситни апетити, малограѓанштина, ситни проблеми, лични препукувања. Медиокритетот и лажниот меритократски систем кадешто владее егото на ситни души со квази-политичка моќ; злобата која потекнува од неспособноста да се реализира човек на професионален план, па затоа сите обиди се преточуваат во некакви ситни валкани игри на злоба, клеветење и одмазда; дилетантизмот на секое можно поле, пропратено со непревземањето на лична и човечка одговорност за своите постапки сѐ само мал дел од она што е гнило во нашето општество. И на крај некој се фатил за оџакот што чури на некоја си скопска крстосница. И после пола саат ќе иде да му го попуши на некој шеф кој се знае со координаторот, за да го вработат како чиновник во ЈСП, затоа што тој умен на мајка, ќе направи разлика во животот на луѓето. Овие чкрбаници не се ништо повредни, попаметни, или попотребни од изјавата на некое детенце кое копа низ некој контејнер за да има што да јаде. Или на некој кој на -10 стои на раскрсница и проси. Се изнервирав сабајлешки.
Цитат: Deni на 17 Февруари 2016, 10:49:03 amЦитат: Џонтра на 17 Февруари 2016, 08:38:40 amЗемав (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу фини. Мајка.Шопари?Двете за 600
Цитат: Џонтра на 17 Февруари 2016, 08:38:40 amЗемав (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу фини. Мајка.Шопари?
Земав (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу фини. Мајка.
Значи околу 1200 за коли во размер 1:1.
Golfov so 80PS ti e za nikade... (slab e!!)...I drugo, ti sekako nema da go vozis mnogu, cenata na ovie ne im pagja ic... I po 3 godini da go prodades nema mnogu da izgubis. A so ovie, opeli, pezo, neznam ti so, po 3 godini ako e sega 6k, nema da vredi ni 3-4k, a i opsto vo sporedba so VW i Audi se nula vo kvalitet, vo vozenje, vo se... Honda i Toyota se dobri epten od japoncive, ama skapi se...
Тоа е таа шабанерија