si otvorile tema alfasi i pljuvaat po se divo i zivo

pa ne go napagajte coekot sto se razbudil, porasnal i mu se otvorile ocite de

Во темава многу малку има пљукање Нуме, повеќе има фалење
ete vi go i jeremy clarcson na polsednoto klipce sto go gledav postirano tuka kade se trkaa so alfi i na site im izgorea , veli alfa znae da napravi odlicno auto so dusa...za malce samo ... 
jbg stvarno ima lik ali ne e toa se pozz 
Ок, од сега кој не ги слуша Top Gear кога бира кола, глуп е!
Што е следно? „Еден дечко до вчера ферари возеше, ама откако го смени со трактор, се препороди, помалце му троши, кичма не го боли, може да го паркира дури и на тротоар, а и на сервис не мора да го носи на секои 5.000км“
Дајте луѓе, мислам муабетиве за 4 одделение се.

pa dobro be roki, go ispljukavte coekot sto zel oktavija i se soocil deka e poubavo parite da si gi trosi na drugo osven na delovi,
jas si velam sekoja cest na dizajn i estetika, jas za mance ke zemec 156 2.0 ts so atestiran plin, no po cela nedela prasuvanje, citanje obrazuvanje po servisi za cena na delovi i ostalo ne nejdov nitu eden argument osven deka e sportski duh, zvuk na visoki obrtai prekrasna linija, nikade nemase ekonomija, reliability, evtini delovi, ona sto na mene najvekemi trebase ...
znaci za muabetot za 4-to oddelenci, site ste vie decinja, zasto nekete da rezonirate dali ste vo kar ili zijan, poradi toa sto site vie sekade samo go citirate vasiot omilen, mene naj neomilen geremy, deka on kazuva deka alfa ima dusa i deka on najdobro znae koja kola e top zatoa go spomnav kako kontraargument, jas ne se vodam po mislenja na nekoj platen novinar na tv koj e na sosema drugo nivo finansiski (povisoko) i intelektualno (ponisko) od mene, veruvaj najmalce me interesira koj kakvo mislenje ima za mojot izbor, kolkava cerga tolkava kola, i stvarno idete so glava u zid, stvarno ne mozes da se razberes so alfas

, barem za se ne mora da se replicira koga znaes deka ne si prav

...