место да каже у сам старт дека му продале стар акумулатор,драми праење у пичку матер за да тактизира и да му даде шанса на увозникот да направи незнам што за да си го спасел бизнисот.Или можда очекувал у пп да му пише дека ок ќе ти ги заменам сите акумулатори само не пишувај на форум.Личи на уцена,а и себично е да се гледа само за себе и да се гради прича на форумов,да се билда тензија за да на крај се испосере целиот концепт и у канта да заврши како безвезална глупост.Башка,имаш надлежни релевантни институции кои ако има злоупотреби треба да реагираат,а не преку форум да се настапува со билдање на приказна.Или кажи од сам старт како стојат работите директно,пошто вака гледаш не ти проаѓа,не сме мали деца со вакви приказни да не занимаваш.И не ми е ни увозникот пријател,нит па го знам лично,нит сум го видел како изгледа,а имам 2 акумулатори купено од брендот Exide.
Нема институција со такви експерти како на carclub. Кај сакаш пријавувај, ако не пројде експертиза тука бато, џабе ти е и институција и пријава.
Анонимус со псевдоним, напаѓа лик кој што продава одреден бренд зад кои што стои правно лице.
Па на кого да му верувам на
@kamarad или на
@andzelo ?
Првиов појма немам кој е тотален анонимус, вториов мене ми продал 2 акумулатори кои што веќе 4 години работат солидно.
Ако веќе се изнесуваат квалификации и напади, тогаш бујрум со име и презиме претставете се кои сте и обвинувајте бренд, фирма кој што е општо познат и со обично гугл пребарување ќе го најдеш кој е.
Вака е тотално педерски, нефер и малограѓански до јаја.
Не го бранам
@andzelo не го знам лично нити го познавам, не велам дека не му продал бајат акумулатор на
@kamarad, можеби било така.
Ама целава оваа drama queen ситуација од страна на attention whore е глупост.
Можеше да се заврши во две реченици.
Здраво на сите јас сум анонимус, купив акумулатор Exide мислам дека е бајат затоа што видов некои статии на интернет, и сакам сите да го знаете тоа.
Па
@andzelo нека се брани ако е така.
Разврскава од целава ситуација излезе драма без исход.
Киа Стингер е многу убава кола, и фабрички има Exide акумулатор.
Класен, знам дека тупам со Стингерот, ќе прекинам. Стај го банот во фиока, нека стои за другпат.