dali teslata uspori koga ja zabeleza kolata so lev zmigavec?ne
a зашто и би успорила? да не си можда и ти си еден од оние возачи што мислат дека ако дадат жмигавец за да се престројат, другите треба да закочат и да ги пропуштат??
сите такви треба да идат на преполагање... а кога ке им свирнеш па, одма почињаат: ПА ТИ ДАДОВ ЖМИГАВЕЦ БЕ... па шо к*р ако си дал жмигавец? има да чекаш кога има слободно место да се престроиш, а не да се буташ... законот и правилото е јасен по тоа прашање... согласно на тоа и нема зашто теслата да успорува на даден жмигавец кога има предност, тој другиот треба да чека....
последниов месец, пошто не го возам волот, туку тракторот, како сум се избезобразил по овие прашања до даска... таквите ЕСПЕШЛИ ТАКВИТЕ со давање жмигавец не ги пуштам... нека пресече пат ако му држи... само чекам кога некој ке го соберам ама онака машки и ич не ми чуе дали ке го утепам или не... ем ке му ја искршам неговата кола, ем ако преживее ќе го ОДЕРАМ финансиски за мене и за мојата кола... па бујрум, кој сака да ме провери дали траскам глупости, нека проба... ептен сум наелектризиран во гужвиве скопски, кои што највише ги прават натурализираните скопјани кои мислат дека со преселување у скопје, бога за муда го фатиле....