Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3179755 пати)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Разни дистрибутери и доставувачи на роба се најопасни типови....се брзаат порано да си дојдат дома и прават глупости по патот.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Остај па тек низ Скопје колку се јаки со службените возила, на времето еден од CT компјутери ќе го фрлев у Вардар ..

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
Vcera na ruzveltova bese zeleno za koli i si vozat normalno kolive koga od nigde nikade izleze na ulica eden kopuk so tocak i vozese na sredina vo sprotivna lenta. So fiat panda odvaj zakoci da ne go kreni na hauba, a trebase da mu go dotera umot samo pak toj so pandata ke bee kriv. Pri svoe zeleno i ne vozese poveke od 40-50.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Кога сме веќе актуелни на темата деца, пешачки итн...  некој должен но и некој НЕдолжен ќе лежи робија за некое невоспитано детиште, пред недела дена...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
E ova da fatish na lice mesto da go utepash i da stoi tuka dodeka ne se raspadne.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29794
    • CARclub.mk
Ова е да му ја залепиш една вруќа, па кога ќе се пожали кај татко му дека е тепан, и него да му го покажеш видеото.

Отсутен achtung

• Сениор
Заради вакви копилиња купив и камера, само камера помага во вакви ситуации што се почести станаа низ градов и колку толку да те спаси од голема робија ...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
A preeska u pintija si zastanaa edno 10 koli i pochnaa oro da igraat. Kako ne pomineshe nekoj kamion zaspan da gi ostavi site na mesto.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Само овие видеа се спасот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Барем 20 вакви случаи за да може да се склопи компилација и да се знае ВИСТИНСКАТА причина за повеќето проблеми со сообраќајот.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5576
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Bogami edno kamerce ne e losa investicija.
Kade ja imas kupeno?
Sto model e?
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен achtung

• Сениор
HP f200 од Анхоч - 100 еур.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Mnogu be? Kvalitetno znaci a?

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
mene 3 deca srednoskolci, mi pominuvaat na pesacki, jas otpustam gas za da si pominat, i koga doagaat do krajot na pesackiot usporuvaat i zastanuvaat za da me nateraat da zakocam skros da zastanam...pa dobro be mamiceto mamino i vaginalen otvor i analen....  ;D

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Тoa е млaдинa нетепaнa сo кaиш.
Би сaкaл дa знaм, зoштo велoсипедиве не ги пoчитувaaт прaвилaтa зa нaсoки нa движење. Типични примери Кaрпoш, еднoнaсoчни улици. Ај светлo штo немa, немa, aмa бaрем вoзи кo штo требa.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
^

Феминизирани педерчиња кој никад не газеле стројев корак ..