Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ок да го олабавиме Кими, мислам дека се разбравме другарски. Немав намера да го ставам на отворен линч пред сите. И јас не сум цвеќе за мирисање кога возам, си признавам. Повеќе сакав да се надоврзам на клипчето што го постираа со плавиот Rapid што се акна во стубот. Не ни помислив дека ќе убиете бога у њега.Ај кога сме веќе на темата "возење накај Гевгелија", дали го приметивте светло плавиот Фокус со RS лепенка и GV таблици. И тој праеше мајмунлаци кои се далеку по опасни од оние на Кими. Мислам дека @Prcot ќе се согласи со мене. Форумско другарче ли е тоа или случајно се најде во конвојот со нас?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Домаче