Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3110902 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34115
  • Таков е животот... јебига
Почело је оно у западна македонија за време на лето

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5554
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Sabajle 8am pred glavnata Tutunska banka se imase nasukano na semafor crven Swift od postarite sramnil i semafor i se pred sebe.
Policija kupista.
Nemav vreme da slikam.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16724
  • Keep it 100

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
« Последно менување: 15 Јуни 2015, 19:44:47 pm Fic_CC »

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ааабе кога ќе научат со широки гуми да не летаат по дожд....

Денеска еден глуп душбег со црно ауди по теодосиј гологанов и најголемиот дожд се залетал накај 100-ка. А ветер дува и тркала контејнери од тие зелените пластичните. Го гледам од далеку му попречува пат контејнер, пробува да закочи ама не може, му лизгаат тркалата, морав јас да бегам на десно за да го заобиколи контејнерот преку две полни линии во мојата лента.

какви кретени у пичку материну. И уште една будала со авео, во најголемиот дожд се залетал од нова македонија према кружниот тек кај католичка црква. Пробува да закочи а му плива колата, кога ја плесна една фиеста која беше влезена на кружниот тек мамицата и ја расплака.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4241
И уште една будала со авео, во најголемиот дожд се залетал од нова македонија према кружниот тек кај католичка црква. Пробува да закочи а му плива колата, кога ја плесна една фиеста која беше влезена на кружниот тек мамицата и ја расплака.
Миле,овие не беа опнати за време дождот,туку пред тоа.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Повеќе пати проаѓав од таму вчера, не памтам дали врнеше или не, ама чудно како Авеото не успеа да застане.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Ааабе кога ќе научат со широки гуми да не летаат по дожд....

Со широки гуми (особено ако се ставени од естетски причини на кола која не е предвидена за широки гуми!) на дожд треба не полека туку лазење.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Ако има добра шара не треба лазење.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore
И ако е квалитетна гумата.

Памтам на времето, на пунтото 195/50/15 Dunlop Sport 9000 кочеа исто или подобро на дожд, од Pirelli P3000 175/65/14. Да не збориме на Стилото кога монтирав Dunlop SportMaxx 205/55/16 namesto Firestone ЏГЉ, 195/65/15.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.