Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3176918 пати)

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3280
Мислам дека беше бордо боја.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Златко, фала на поздравот, минито го претекнав од десно. Само така на изненадување можеш да го пројдеш :)

Веле, те прашав на што поточно мислиш пошто и вас така малце поагресивно ве претекнав.

Не знам што толку галама кренавте, ко "светцине" у  ѕид на сообраќајниот срам. Претекнувањето беше изведено со намера во искалкулирани и контролирани услови. Не сум идиот прво себе си да се загрозам, а потоа и другите.
И, кога више рипате и глумите светци, да напоменам само дека е многу поопасно континуирано возење на браник на повеќе коли при брзини поголеми од 120 км/х.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43929
  • Il Moderatore
Кој возел над 120 мме!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Ја, коа го претицав банза од десно, 126 км/х возев :)
« Последно менување: 10 Јуни 2015, 23:07:41 pm Kimi R »

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700

Златко, фала на поздравот, минито го претекнав од десно. Само така на изненадување можеш да го пројдеш :)

Веле, те прашав на што поточно мислиш пошто и вас така малце поагресивно ве претекнав.

Не знам што толку галама кренавте, ко "светцине" у  ѕид на сообраќајниот срам. Претекнувањето беше изведено со намера во искалкулирани и контролирани услови. Не сум идиот прво себе си да се загрозам, а потоа и другите.
И, кога више рипате и глумите светци, да напоменам само дека е многу поопасно континуирано возење на браник на повеќе коли при брзини поголеми од 120 км/х.

Абе саде калкулации... Од такви "искалкулирани" и "контролирани" маневри, без кола ќе ме оставеше на првата вожња накај Маврово.

Прибери се малку, нема зашто друг да биде во опасност поради твоите извонредни, математички прецизни глупирања.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3280
Ок да го олабавиме Кими, мислам дека се разбравме другарски. Немав намера да го ставам на отворен линч пред сите. И јас не сум цвеќе за мирисање кога возам, си признавам. Повеќе сакав да се надоврзам на клипчето што го постираа со плавиот Rapid што се акна во стубот. Не ни помислив дека ќе убиете бога у њега.

Ај кога сме веќе на темата "возење накај Гевгелија", дали го приметивте светло плавиот Фокус со RS лепенка и GV таблици. И тој праеше мајмунлаци кои се далеку по опасни од оние на Кими. Мислам дека @Prcot ќе се согласи со мене. Форумско другарче ли е тоа или случајно се најде во конвојот со нас?

Отсутен velestrumf

• Легенда
Претицао здесна и возио цик-цаком, клабери убили Бога у њега :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
kimi imas srekja sto ne ti pusti zadnicata,znaci kolku i ti da si dobar sofer,kolata ne ti e spremna za tie raboti sto gi pravese
so 14ki mak bandasi i fabricki spirali civikot e dobar za do pazar samo

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Претицао здесна и возио цик-цаком, клабери убили Бога у њега :)

за мене једну кесицу пуканака мољим! :)
пошто су ме ципеле стезале, пало ми је малце неарно! :)

прича српски, растура.. :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен velestrumf

• Легенда
И пет топака сладоледа, да не бих те загаѓао доматом!

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
уџите, слободно уџите. нека хвала, нисмо за уџување.

он њу није је сакао, а она њега ептем пуно много!

хахаха.. ова со 5 топака сладолед ме изнасмеа... не сум го чул до сега... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
Nisam ja odavde gde je levo?

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
а ова следново, го имам чуено во живо... 2-ца македонци, незнајки еден за друг дека се македонци:

1.из дакле се зовеш?
2.из нисам одавде!

дешавкава е на оток младости од пред околу 25 години... се испомочаа од смеење цела група тука што беа 50-тина луѓе...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Прееска еден, дали беше пијан дали ќорав не знам... Ја качува колата на тротоар и имаше 2 стубчиња. Првото подвиткано, второто позади него цело . Подвитканово 45 степена агол негде. Се враќа го помина свитканото стубче фактички му влезе под кола, оди напред да ја поднамести леле коа му закачи од доле, ај шо го откорна браникот го откорна ама не можеше да се ослободи никако од стубчево, напред назад па го закачи правото стубче враќајки се назад, па излагаше па го дигаше браникот. Среќа на крај успеа некако.