Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3034323 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20634
Кога ќе се навикнеш на некои работи, после тоа многу ти фалат. Приметив колку ми фали темпоматот на последното возење до Солун со на татко ми колата.

Ауе, дец чру...

Ми текнуе на времето дека го избушив воланот на Леонот за да појачам радио, пошо се имав навикнато на Лансерот :)
« Последно менување: 21 Јануари 2015, 11:08:41 am velestrumf »
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8872
ова денес се случило?

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
jako e, na ovoj kras test moze da mu pozavidat renomiraniite :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
Од магла е дешавкава?

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5518
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Sigurno.
Zavcera jas koga vozev, tolku bese gusta sto mozese da vidis samo 2-3 isprekinati linii pred sebe.

Vidlivosta bese katastrofa i ne me iznenaduva ako zaradi toa e sluckava.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20634
Колку брзо треба да идеш во услови на густа магла, за да немаш осет каде си, колку имаш до патарината, и да не ја видиш факин патарината (она као пар куќички една до друга, огромен кров, сијалици ваму-таму, трепкачки жолти светла итн итн)??

По мене, најмалку е крива маглата.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43651
  • Il Moderatore
Колку брзо треба да идеш во услови на густа магла, за да немаш осет каде си, колку имаш до патарината, и да не ја видиш факин патарината (она као пар куќички една до друга, огромен кров, сијалици ваму-таму, трепкачки жолти светла итн итн)??

По мене, најмалку е крива маглата.
Ти па, како објасни, ко` у цивилизација да живееш...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
Македонија пат требало да ја исчисти маглата.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16710
  • Keep it 100
Возачи без памет. Ви кажав дека јас бев најбавен кога ме фати магла во тој регион, а најбрз кога се расчисти. Имало/немало магла малоумниве возат со иста брзина.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
mislam deka ima i znaci za naplatn arampa, i po nekoe svetlo... ne e vo temnina patarinata ostavena do tolku....  dokolku se vozi vo lenta nemozes da mu vlezes na "postamentot" na naplatnata... tuku negde u rampata !!?? :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Они љетив. Понекад и на кров.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5283
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Слушам ќе има протести на Битпазар, или кај судска палата. Наводно ќе се бара тие браниците пред кабините на патарините под итно да се извадат, пошто го надминуваат процентот од 20% договорен во рамковниот договор. Ќе се контактирал и американскиот амбасадор за неправдата што се случува овде, а ако треба и на Стразбу’ ќе се иде.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Атентат! намерно така се поставени тие, за ваква работа