Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3417856 пати)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Пред некој саат асално се здробив на партизанска со точак. Одевме доста брзо односно 45-6 во моментот кога паднав. Имаше три среќни околности првата е што беше мокро и лизгав без да се издраскам, втората е што носев долги бициклистички и горе и доле па немам баш ништо на мене, а третата е што ја имав на глава кацигата зашто солидно акнав на земја. Причина за падот беше невнимание од моја страна во дел од секунда ни се заглавија воланите еден во друг со другарот што возевме. Оштетен е само шалтерот на мојот точак ама мислам дека се прави само ми треба течен метал за да го залепам делчето. Се на се задоволен од исходот.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3825
  • Боинг 747

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Ми лежеше на душа, морав некаде да си кажам :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
Ух, чим си ти добар, ок е.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Штом си задоволен - тоа е најбитно :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Лесно си поминал, јас кога треснав со мојот велосипед не бев баш задоволен како тебе  ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
лесна работа за оправање на точакот.. си имал среќа, чим не ти е ништо. уште еден доказ за потребата на користењето опрема (соодветна) при управување на нешто на 2 тркала...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Imam jas taka padnato, nema pozaebana rabota, sreka dolgi noze imam pa go iskontrolirav padot, a drugarot moj ne pomina taka lesno.

Oprema si treba definitivno.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Малолетник дивеел во Кичево - прегазил полицаец и побегнал
http://kajgana.com/maloletnik-diveel-vo-kichevo-pregazil-policaec-i-pobegnal

А?

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1936
Добри се, пред неколку дена. Околу 27-28ми Јуни се има случено. Го прегазил и го влечел 200 метри.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Некое срање се имаТ случено на Илинденска кај Макпетрол. Некој некоја информација?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20802
Yaris i C4 удрени на кружниот кај Католичка. Знаејќи го сообраќајот у Скопје, може они да се криви за застојот на Илинденска :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Имаше добро видео кога еден дебелко му се фрли на хауба и го прегази спаркот.

Камера, тој планира оштета да зема па се фрла на хауба, ти од страв пуна гас, кој е крив?