Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3416214 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
1.Не е шлепер
2.Камионот е висок,значи има поголема прегледност,ама и поголем мртов агол(пример за тој мртов агол се многуте видеа каде камионот менува лента и ја собира колата која се наоѓа во таа лента).
3.Камионот тргнува (од лежечкиот полицаец),а знаеме колку може да забрза камион(не дека не можи) ама повеќе од 40км/х не возеше тој на видеото.
4.Јас мислам дека камионот ке ја заобиколеше,ама од спротива му наиде друго возило па затоа не ја заобиколи доволно(односно малку сецна за назад во своја лента).
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Не ми се верува дека за баналнава сообраќајка се разви дискусија.... толку си немате работа бе луѓе?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Баш, волку муабет не направив со бициклистата кој ми ја скрши таблицата ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Тој што ти е врзан у подрум сеа?

;D ;D ;D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Како не е предизвикател на несреќата кога тука се работи за улица без велосипедска патека па велосипедистот прописно се движи по улица? Камионот тргнува да заобиколува во зона на раскрсница што верувам дека не постои држава во која е дозволено. Уште повеќе што гледа дека велосипедистот почнува да прави некаков маневар и наместо да намали брзина и да процени дали може да помине дрско заобиколува со шлепер долг 15тина метри на СРЕДЕ РАСКРСНИЦА.

;D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Судбина ме на пут шаље...

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Грешка страна за бегање  :'(

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Преживеал човекот што го удри?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Преживеа, особено после контактот меѓу неговата глава и ќошот на најгорната скала, лесно видлив од видеото.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Исходот е 3ца на место.

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
Not a valid youtube URL
Цитат
I love how he just casual readjusts his mirror and gets on with it.
http://wtf1.co.uk/close-call-onboard-mid-ohio/

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Сношти некој салам се здрвил кај мене на семафори.Некој повеќе инфо од битолчани?Мотор и кола учествувале.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7218
  • French diamond
Јас подзастанав, како шо видов брзинско се имаше здрвено во Тојота, крилото на Тојотата салам извиткано како со друга кола да се удрила.. и потслушнав од публиката дека арен бил дечкото со моторот.