Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3416698 пати)

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Страшна сообраќајка во Кичево..

Црвено Бмв 318.. Слушам јачи по магистралата, го врти (дрифта) и наеднаш мана во банкината од лева страна се изврти, мана во дрво.. Во меѓувреме излетал од совозачкиот прозорец и се најде под колата... Бмвето беше свртено на лева страна, а типот под него потфатен.. Ајде ја свртивме колата (тешка да си еби матер), го извадивме човекот не беше при свест.. Се јавувам на брза помош, им викам брзо болничка на магистралата кај штрафарана кај комуналец, аа таа козата ми бара некои си информации мои.. И после 15 секунди ми вика ајде иде болничката одма..
Човеков му течеше крв од ушите, очите ги превртуваше и го голташе јазикот. Незнам дали ќе преживее, али страшно ептен..
Дојде болничката после 10 минути од случката го зеде човекот и замина.. Па ќе видиме што ќе биди..

Не е задна влеча за секој човек.. А и да.. Ако носел појас немаше да излета од колата и немаше да му биди ништо, али јбг..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Со смарт на Тетово-Скопје прееска се имаше излупано некој сам од себе. Му фалеше левото задно тркало, и беше плеснат во банкина.

Со смарт на автопат тргнал... со боринче.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
@deni, не е задња вуча за секого.. ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Кога тоа, пошто пред 2 саати поминав од таму?
Ај тоа него да имаш E90 М3 и да возиш ~100 кај што има знак 120? ;D

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Што има лошо во тоа Игор ?
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Igor

• Легенда
Нема лошо, него чудно е бидејќи цел пат го помина со 80-100. :)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Сигурно странец е бил.....

Отсутен Igor

• Легенда
Швајцарски таблици, ама тие не се странци. ;D

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Sigurnk ne bilo nesto vo red ili so kolata ili so soferot   ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Страшно е ова што се случува со сообраќајките ... секој ден жртви ... џабе е и казни и се, свеста треба да се смени...

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Се додека гинат само тие што се причинители на сообраќајките нема потреба ништо да се превзема. Природната селекција е златна работа.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
Во петокот околу 17 часот пред Велес застој.....коа гледам истумбана буба .... парчиња беше незнам дали имаше повредени
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Се додека гинат само тие што се причинители на сообраќајките нема потреба ништо да се превзема. Природната селекција е златна работа.

така е... во целост се сложувам со ова... сам ага, сам паша, ама и рачунот сам го плаќа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Во петокот околу 17 часот пред Велес застој.....коа гледам истумбана буба .... парчиња беше незнам дали имаше повредени

Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.