Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884680 пати)

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Па спрема тоа дека воз го има удрено и не е многу партали!
Не е воз. Исправка, локомотива го има удрено. А од оваа страна е само тумбано затоа така личи.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
на цела несреќа уште воз(локомотива) ги удрило бе ...е тоа е малер
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Мене дури смешно ми е тоа со локомотивата  :o :D ;D :'( :'(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Мене дури смешно ми е тоа со локомотивата  :o :D ;D :'( :'(
Да видиш како е кога иде накај тебе а ти стоиш на пруга и можеш да се тргнеш... А тек да неможеш да се тргнеш, во кола. Ќе умреш од смеење. Буквално. :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Да видиш како е кога иде накај тебе а ти стоиш на пруга... А тек да неможеш да се тргнеш. Ќе умреш од смеење. Буквално. :)

Ако ја виделе сигурно ќе излезеле...и Бугати да е...кола се купува, глава не!
Јас доживеав нешто слично само што не го видво возот туку само слушнав бучење и рампата почна да се спушта....да не тргнеше тој пред мене уште две секунди, оставав и кола и се...шо го ебам!

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Да видиш како е кога иде накај тебе а ти стоиш на пруга... А тек да неможеш да се тргнеш. Ќе умреш од смеење. Буквално. :)

Ако ја виделе сигурно ќе излезеле...и Бугатти да е...кола се купува, глва не!
јас доживеав нешто слишно само што не го видво возот туку само слушнав бучење и рапата почна да се спушта....да не тргнеше тој пред мене уште две секунди, оставав и кола и се...шо го ебам!
Ја виделе локомотивата, немало време да искочат. Не се ретардирани во кола да седат на пруга. И така не била во возно стање колата по излетувањето.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
Добро бе само јас ја прочитав веста:

„Како што кажуваат очевидци, едно од децата успеало да извлече двајца од своите другари и да ги спаси од возот кој надоажал, но другите на другите двајца не успеал да им помогне.“

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Ако ја виделе сигурно ќе излезеле...и Бугатти да е...кола се купува, глва не!
јас доживеав нешто слишно само што не го видво возот туку само слушнав бучење и рапата почна да се спушта....да не тргнеше тој пред мене уште две секунди, оставав и кола и се...шо го ебам!
Ја виделе локомотивата, немало време да искочат. Не се ретардирани во кола да седат на пруга. И така не била во возно стање колата по излетувањето.

Е шо возот 200 ли возеше? Не сме во Јапан!

Туку да не не можеле да излезат сиротите од колата од падот?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
Се преклопил металот на вратите некако и по некоја несреќа.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Е шо возот 200 ли возеше? Не сме во Јапан!

Туку да не не можеле да излезат сиротите од колата од падот?

Кај нас возовите се тјунирана верзија на ова :

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Да биле со лимузина сигурно нема баш така да излетале од патот, а и да излеталее сигурно шансите да го преживеат ударот од воз ќе биле дарастично поголеми .

Ова ме потсетува на една слична ситуација која му се случи на таткото на еден мој пријател пред 15-тина години со Мерцедес 124. Некаде во истокот, излетал од пат и се удрил во воз кој се движел. Возел доста брзо и му пукнала предна гума. Патот, според нашите стандарди, бил со дупки и нерамен, така што човекот не успеал да го стабилизира возилото. Фактички како што кажуваше пријателот се се случило многу на брзина, дури да се свести што се случува веќе бил превртен Мерџанот. По увид на полиција, се испостави дека по ударот возот го шлепал мерцедесот речиси 100 метри а потоа мерцедесот се откачил и се превртел бочно. Од превртувањето човекот имаше само една скршеница, т.е. напукнато рамото и повеќе набиени места по нозете. Бевме да го гледаме мерцедесот, беше партали. Во тоа време чинеше побајаги пари. Знам дека потоа татко му го продаде моторот и ентериерот за делови за практично 60% од реалната вредност.

Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Дечкиве да биле сега со 124ка , ќе имале шанси да се спасат.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
е сега да биле со ова или со она,едноставно така им било пишано....некогаш и некои луѓе се удираат со 200км/х па поминуваат со полесни повреди а некогаш и некои ке се удрат со 60км/х со фатални последици....факт е дека возилото игра улога,но не е се до тоа,треба да имаш КСМЕТ...лесна им земја на дечките
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
е сега да биле со ова или со она,едноставно така им било пишано....некогаш и некои луѓе се удираат со 200км/х па поминуваат со полесни повреди а некогаш и некои ке се удрат со 60км/х со фатални последици....факт е дека возилото игра улога,но не е се до тоа,треба да имаш КСМЕТ...лесна им земја на дечките
Како им било пишано така , нека им е лесна земја  :(