Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3876335 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Проста маса...

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
уште и Браво му викаат ...

Вчера видов една ефтина сообраќајка, чекам на ред на патарина кај Велес, пред мене шЧлепер, му се убацува Ауди А4, 2003-та некаде, 3-4 млади дечки, се вклучуваат од земјениот пат од Младост, и едино нешто што видов беше скокнувањето на камионот ...
Кога го зајдов, имав што да видам ...

Момците со Аудито пробале да му се вклучат на камионот, т.е да го исечат, а шоферот ради високата кабина не ги видел ...
Го смачкаа Аудито, сол ... Среќа не ги смачка и нив... Зашто така направија, стварно не ми е јасно ... не да ми беше криво за Аудито ...

....и не кажуете педеришта едни...од тука минете и на кафе не идете...ем недела...бре бре ....!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Вчера видов една ефтина сообраќајка, чекам на ред на патарина кај Велес, пред мене шЧлепер, му се убацува Ауди А4, 2003-та некаде, 3-4 млади дечки, се вклучуваат од земјениот пат од Младост, и едино нешто што видов беше скокнувањето на камионот ...

Момците со Аудито пробале да му се вклучат на камионот, т.е да го исечат, а шоферот ради високата кабина не ги видел ...
Го смачкаа Аудито, сол ... Среќа не ги смачка и нив... Зашто така направија, стварно не ми е јасно ... не да ми беше криво за Аудито ...

....и не кажуете педеришта едни...од тука минете и на кафе не идете...ем недела...бре бре ....!

Ја ке ти дојдам следниот викенд, во недела не се секирај :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Sport, се враќав од Гејлада со уште двајца другари и две девојки ... фул хаус ... ама ке ја исчуриме понудата некој ден ..

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Sport, се враќав од Гејлада со уште двајца другари и две девојки ... фул хаус ... ама ке ја исчуриме понудата некој ден ..

Нити тепам другари, нити задевам девојки...!
Само ај! ;D

Отсутен Martin06

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 252

Нити тепам другари, нити задевам девојки...!
Само ај! ;D

Што си е сигурно, сигурно си е ! Право дома ! :)
Рамните патишта се за брзите коли, кривините се за брзите возачи !!!

http://imageshack.us/photo/my-images/707/opelastragpixelforum.jpg/

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396

Ја ке ти дојдам следниот викенд, во недела не се секирај :)
riki ideme zaedno...

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
ama sakas so motor da ideme...?

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
ama sakas so motor da ideme...?

Бегај бе со тој моторот, остави во гаража....!!

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
eve sto ima vo gostivar kaj martin alfista  ;D

[датотека избришана од администраторот]

Отсутен NUME

• Сениор
na velija vnukot les pijan na 16 godini so volvo 200 ks tubo dizel bez vozacka kaj mavrovka se ispovrte i sol go naprai za 1 mesec, bev denes do rabota da vidam sto ke bide so otkazite pa sliknav nekoja fotka, ima vazno nalepnica od ujp, nekoe krilo i hauvta se opraeni inaku obrnete vnimane na bandazot airbag-ovite i stubot megu dvete vrati nisto ne mu bese i izbega od mestoto.....

Отсутен NUME

• Сениор
 :-\

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
Два судари на влез во Скопје, околу 6 и 30. Во двата судари гостиварски коли, дефинитивно само идиоти положуваат тука за возење.
Прв судар пред Макпетрол после мостот за Сарај: Голф 6 vs Југо, Голфот гостиварски Југото скопско. Југото удрено во страна, згмечено целосно и финална позиција на кров, Голфот со сите можни воздушни перничиња отворени.
Втор судар: на првите семафори после мостот за Сарај. Гостиварски караван закачен од позади, направен хечбек ;D Друга кола немаше.

Кој ќе биде прв да рече не се провинцијалци за возење во Скопје? ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
eve sto ima vo gostivar kaj martin alfista  ;D

По 2 дневно тепам, а колку само се гадам од вакви огромни суштества. :o