Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3876333 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
 ;D ;D ;D ;D da i rodninive od berovo vozat do skopje a posle me baraat da gi prevezam do kaj nas  ;D ;D ;D  nemaat nitu eden semafor ama i kaj nas vrie od seljacana i fraeri so kupeni vozacki  ;)

Отсутен NUME

• Сениор
eve sto ima vo gostivar kaj martin alfista  ;D

По 2 дневно тепам, а колку само се гадам од вакви огромни суштества. :o
vo karpos na 9-ti kat mi dojde eden golem so crn mev , go lupnav so cekan i se poebav, zenka da ti bila polna so jajca, po faca i zidovi se bese so crni tocki , ke povratev i cistevme 2 dena :D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029

vo karpos na 9-ti kat mi dojde eden golem so crn mev , go lupnav so cekan i se poebav, zenka da ti bila polna so jajca, po faca i zidovi se bese so crni tocki , ke povratev i cistevme 2 dena :D

Е да си ебеш векот ме згади сеа... Па и ти со цел памет со чекан ахахахахахаха

Отсутен NUME

• Сениор

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
na velija vnukot les pijan na 16 godini so volvo 200 ks tubo dizel bez vozacka kaj mavrovka se ispovrte i sol go naprai za 1 mesec, bev denes do rabota da vidam sto ke bide so otkazite pa sliknav nekoja fotka, ima vazno nalepnica od ujp, nekoe krilo i hauvta se opraeni inaku obrnete vnimane na bandazot airbag-ovite i stubot megu dvete vrati nisto ne mu bese i izbega od mestoto.....

Уфф ја знам дешавката со ова количе. Леташе преку семафори, коли, луѓе, чудааа, што не! Алал да му е што останал жив.

А иначе вчера накај 7-8 саат приквечер, раскрсницата за влае, Мерцедес E-S класа и шкода ли беше, нешто помало. Се имаа стуткано некако. Класниот можи видел подобро.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Хм.. Таму на излегување видов тројка - Југо, пунто и уште нешто, се беа наредиле џоа ражнич.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Кој ќе биде прв да рече не се провинцијалци за возење во Скопје? ;D

Не се дефинитивно, вчера за малку избегнав. Кај клучката кај саем, јас идев од автокоманда и свртев десно за да искочам кај саем. Пред мене имаше еден кумановец со пунто си сврте исто десно, ама изгледа му текна дека го утна патот (како и сите други кои се бунат на тоа место, незнам што им е толку комплицирано), па даде лев жмигавец, а сврте десно и застана. Се докочив некако, отворив прозор, го отерав у на мајка му клиторисот и си отидов да се сликам за пасспорт.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Кој ќе биде прв да рече не се провинцијалци за возење во Скопје? ;D

Не се дефинитивно, вчера за малку избегнав. Кај клучката кај саем, јас идев од автокоманда и свртев десно за да искочам кај саем. Пред мене имаше еден кумановец со пунто си сврте исто десно, ама изгледа му текна дека го утна патот (како и сите други кои се бунат на тоа место, незнам што им е толку комплицирано), па даде лев жмигавец, а сврте десно и застана. Се докочив некако, отворив прозор, го отерав у на мајка му клиторисот и си отидов да се сликам за пасспорт.

Aj be use malce i ke naucat. Mnogu se ubacuvaat bez da proverat dali doaga vozilo ili ne... strasno

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Крив е тој што им дал возачка не се они, исто како и женскиве таленти за возење (иако има и жени што ги бива). Мене кога ме бутнаа на градска заради смешно глупа работа пуштаа девојки кои стварно НЕзнаат да возат, буквално незнаат.

Порано до прд 20 години многу жени не возеле коли не дека несакале туку заради тоа што неможеле да положат, ама сега е друга приказна.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Трк на риба !

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
2ца типци излетуење на пруга и рокање воз! Ко на филм! Во матиз - матизот сол.

http://www.time.mk/read/0deb5a3963/79aaeb3426/index.html

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Епа возот ли сол да биде?

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max

Јебо те Фајнал дестинејшн. Нека почиваат во мир :(

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk