Пред пола саат ќе згмечев една жена под тркала да не ме јадеа црвите и да бев со друга кола.
Пред факултетот за туризам на Партизанска има пешачки. Тука возам со 70 и гледам пред самиот пешачки паркирано комбе, од оние шабанските со ТЕ таблици. Абе некои црви почнаа да ме јадат да кочам и ја пуштив гаста. Гледам во ретровизор сребрен Лансер Спортбек залетан минимум 90 вози. Во тој момент женава само се поставува на средна лента лево од комбето и кога не виде се замрзна. Прикочив нагло и застанав на пола метро пред неа, се укопав во место. Идиотот со Лансерот немаше шанси да закочи па шкрипејки ме заобиколи.
Се утепав пцуејќи го шабанот и мајки и шајки и племе и све му испцув а тој ме гледа како теле и не разбира...
Внимавајте на КРЕТЕНИ, ИДИОТИ, РЕТАРДИ, ГОМНАРИ, ПЛАВУШИ што застануваат на едно метро пред пешачките премини со своите ценети oversized ес-ју-вија што би рекол Стратро. А на сообраќајната да и ***** мајката **** ****** што само поминува покрај нив и не им мава по 200 миљарди пендраци ******* ******** нивна