Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418895 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Јас никогаш нема да го заборавам такси хипикот што не возеше еднаш во средно. Играа МЗТ-Работнички, ние бегаме 2 задни часа за да стигнеме на утакмица. Надвор за такси, борба. Влагаме во една Пезетка, зелена, не ми текнува најсигурно ама мислам беше Компанија С. Типот забраден, внатре рока The Doors.  Со другарив се гледаме у стил ии ама промена. Само што тргнавме и типов почиња муабети САД вс Русија. Ама муабети до забегување. Остај муабетите, туку вози со двете раце на волан, а свртен назад накај мене и едниот другар ко во цртан филм. А напред другиов се препотува и цело време му вика, кочи, пази, глеј, а таксистов А ДА. И имаше тогаш аналоген таксиметеар, на секоја дупка прерипуваше, ама јеби га, PEACE BROTHER.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Јас никогаш нема да го заборавам такси хипикот што не возеше еднаш во средно. Играа МЗТ-Работнички, ние бегаме 2 задни часа за да стигнеме на утакмица. Надвор за такси, борба. Влагаме во една Пезетка, зелена, не ми текнува најсигурно ама мислам беше Компанија С. Типот забраден, внатре рока The Doors.  Со другарив се гледаме у стил ии ама промена. Само што тргнавме и типов почиња муабети САД вс Русија. Ама муабети до забегување. Остај муабетите, туку вози со двете раце на волан, а свртен назад накај мене и едниот другар ко во цртан филм. А напред другиов се препотува и цело време му вика, кочи, пази, глеј, а таксистов А ДА. И имаше тогаш аналоген таксиметеар, на секоја дупка прерипуваше, ама јеби га, PEACE BROTHER.

Тој што ве возел такситот мене ми е комшија... доагаше кај мене со пезетката без кочници, вика стави било каква стара плочка за да тера... иначе многу лош и слаб шофер, годишно прави по неколку собраќајки, пази после пезетката зема тогаш на времето ново рено 19, и за 2 години парче го направи, само крововот не му беше во кит... ја искриви цела кола од судари... иначе сеа вози пак мерцедес 190д

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
Фино све тоа, ама незнам како му дозволуваат покрај такво CV да вози патници..

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Нема компас чоекот... ни сам не е свесен, колку е отиден...

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
Ух, жални слики.. Највеќе ми беше жал за SL-от.

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
Денес на Водно трката, Југово се качи по дрвата, застој 30 минути.

Ова мислам најмногу ќе ги боли од Интегра лобито :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7562
и после моторче не било најбезбедно хехех ..

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
А пази тој првиот можеше да помине помеѓу двајцата...

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14718
  • Пудингот на шоферството
Ама очигледно чоекот е тежок на рака,па наместо да се протне помеѓу двајцата тој сврте под агол од 90 степени
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Од кај ги извадија износиве??? 28,5 милиони  $ последното?? Абе ај

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Ама очигледно чоекот е тежок на рака,па наместо да се протне помеѓу двајцата тој сврте под агол од 90 степени
Ми се чини дека нагло прикочи и изгуби контрола...

Отсутен kalco

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 255
  • Audi a3 1.9 TDI
    • Kalco

Онака за сабајлечки....

Отсутен kalco

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 255
  • Audi a3 1.9 TDI
    • Kalco
Ајде да си ја раскажам и јас мојата accident ситуација.Прад 4 години кога го имав чинквечентот,сабајлето требаше со него да идам до охрид,а ден само што му ставив ново озвучење...и таков пресреќен си го паркирав пред куќа и се прибрав.Негде кај 2 саат си седев на компјутер и посто беше ненормално жешко негде 11Јули ако добро се сеќавам прозор отворен...и одеднаш слушам некое разјебано аутце (101) без ауспух брчи ли брчи...се приближува и кај мене пред врата слушам како се крши стакло и шкрипат гуми.Кога излагам што да видам 101-от се маванал у чинквето и се превртел на кров.На мојата кола и беше однесена цела лева страна а од 101-от немаше ништо.Човекот преживеа со мала повреда на глава,дојде брза помош и полиција,кога типот дуваше 2.7промили.Сајбјелто кога расчистувавме улицата по цела улица имкаше разлето шишиња со вино....Се дешава.... ;)