Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На истите тие поточиња што ги има после мостот во ченто, татко ми прееска налетал на некое од нив изгубил контрола... Неможел да ја контролира колата, но некако устеал да застане без да се мавне во банкината.... Застанал ама на средина на автопатот, среќа што немало кола и се тргнал брзо да не настане некоја сообраќајка.Има многу вода што поминува преку патот, а во еден дел од левата лента константо си лежи водата....
Џиџи, денес како твојата астра видов удрена на семафорите во Аеродром карши мајчин дом..Од далеку коа ја видов, срце ми застана... после коа дојдов до нејзе ми олесна...
Цитат: RikiRulz на 21 Мај 2011, 17:51:20 pmЏиџи, денес како твојата астра видов удрена на семафорите во Аеродром карши мајчин дом..Од далеку коа ја видов, срце ми застана... после коа дојдов до нејзе ми олесна...Пу пу скраја да е, од памет ме извади! Жена ми тргна со мајка ми у Тетово, си викам не дај Боже ...
Цитат: djidji на 21 Мај 2011, 18:34:06 pmЦитат: RikiRulz на 21 Мај 2011, 17:51:20 pmЏиџи, денес како твојата астра видов удрена на семафорите во Аеродром карши мајчин дом..Од далеку коа ја видов, срце ми застана... после коа дојдов до нејзе ми олесна...Пу пу скраја да е, од памет ме извади! Жена ми тргна со мајка ми у Тетово, си викам не дај Боже ...Абе, па нема за Тетово да иде, преку Аеродром
Цитат: RikiRulz на 21 Мај 2011, 21:24:17 pmЦитат: djidji на 21 Мај 2011, 18:34:06 pmЦитат: RikiRulz на 21 Мај 2011, 17:51:20 pmЏиџи, денес како твојата астра видов удрена на семафорите во Аеродром карши мајчин дом..Од далеку коа ја видов, срце ми застана... после коа дојдов до нејзе ми олесна...Пу пу скраја да е, од памет ме извади! Жена ми тргна со мајка ми у Тетово, си викам не дај Боже ...Абе, па нема за Тетово да иде, преку Аеродром Што му знаеш...жени
http://www.videobash.com/video_show/car-spins-1493