Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3082182 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Дај му на бубе да вози... голем е веке... јас од 6-то одделение возам по улици... во 8-мо имав неколку пати отидено у школо со кола :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Дај му на бубе да вози... голем е веке... јас од 6-то одделение возам по улици... во 8-мо имав неколку пати отидено у школо со кола :)
А бе му давам, ама на полигон-низ маало ми е страв, пошто овде има ептен деца, а на Партизанска лудаци :)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
А бе му давам, ама на полигон-низ маало ми е страв, пошто овде има ептен деца, а на Партизанска лудаци :)

...a Astra- та болид :)

Отсутен djidji

• Легенда

...a Astra- та болид :)
Хехехе ја вози и Астрата не да не ја вози, ама он си го има Ситроенот AX 1.5D ;) така да, разбираш, туѓо сакаме - свое не даваме :D Таа е измислена пензионерска кола и за такви како него ... ;)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Прва, втора и трета може да ги цеди до утре :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Прва, втора и трета може да ги цеди до утре :)

Тоа и е 1.4 :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=24262:2011-05-10-07-18-08&catid=4&Itemid=17

Не ми се верува, дека излезлета низ шофершајбна :)

Од врата излезе, не од шофершајбна...

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
За несреќата сепак ќе одговара силеџијата кој и виткал метлица.

Уште ако се погоди дамата во Џулиетата да има јако муже може да окапе у шутка. Тек тогаш кога ќе го рендаат навечер нема никад да му текне да витка метлици.

dosta be ti so tie metlici  ;D

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=24262:2011-05-10-07-18-08&catid=4&Itemid=17

Да бе... а што летна кроз шошершајбна???

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
На истите семафори помеѓу карпош3 и карпош4 на истата страна, кај што беа удредни џиповите сеа се имаа удрено Сеат алтеа, и Ауди 80ка од постарите....

Аудито беше повеке оштетено... во секој случај...

Отсутен djidji

• Легенда
На истите семафори помеѓу карпош3 и карпош4 на истата страна, кај што беа удредни џиповите сеа се имаа удрено Сеат алтеа, и Ауди 80ка од постарите....

Аудито беше повеке оштетено... во секој случај...
A семафорот жив ли е? Озбилно, има повредени или само материјална штета?

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Па вака акнати се пред семафорот на средина од двете коловозни ленти што идат од ѓорче према центар...

Аудито е скршено повеке, бајаги е постаро... максимум да е до 1985 година... и му е падната предната вињушка...

Прати го Бубе, да направи увид :)))))))))))

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1914
Па срамота е, уште од саботата нема семафор, а на партизанска АЛООО на најпрометна улица исклучен семафор без полицаец да регулира. Само се чекаше да дојде до друга сообраќајка среќа што полесно поминала.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Да бе... а што летна кроз шошершајбна???

Абе рики јас зарем ќе те лажам, прегледај го неколку пати убаво ќе видиш.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Не бе, не ме разбра... лошо е коа читаш, неможеш со букви убаво да се изразиш...

Реков, дека да да, дека човекот излета низ врата, ама и дека нешто друго летна кроз шофершајбна...