Од Јурај, убо напишано.
Vezano uz nesreću koja se dogodila na okupljanju automobila. Vidim da se pojavila i teorija da sam i ja krivac da potičem ljude na divljanje s automobilima.
Po toj teoriji bi trebalo zabraniti kompletan serijal “Brzi i žestoki”, sve filmove gdje škripe gume i zabraniti WRC i Formulu 1, te ograničiti aute na 70 konja i maksimalnu brzinu na 66 km/h. Glupost!
Da, bavim se automobilima, vožnjom i vozim brzo, ali u osiguranim uvjetima - na trkaćoj stazi. Sve što vidite na televiziji u mojim testovima snimano je u strogo kontroliranim uvjetima, te je isto i istaknuto. Na sportskim natjecanjima je identična stvar. S obzirom na to da čitate i gledate moj sadržaj, dobro znate da je sigurnost na prvom mjestu i da sam ujedno i ambasador iste.
Serijal “Natrag u garažu” i “Tko je kriv” upravo se bavi edukacijom svih vozača i to jedan od mojih osnovnih zadaća.
Car meetovi, turiranje i dokazivanje tko ima bolju “pilu” nije nikada bilo za mene. Na takvim okupljanjima se uvijek nađe netko i napravi glupost. Takvih videa je pun internet i takve snimke nikada ne djelim na svojim društvenim mrežama.
Dokazivanje sposobnosti radim s kacigom na glavi i ujedno pozivam sve s viškom adrenalina da se slobodno učlane u bilo koji auto klub unutar našeg saveza i pronaći ćemo disciplinu gdje se možete početi dokazivati. To je sjajan sport, upoznati ćete puno dobrih ljudi i naučiti jako puno o sposobnosti vožnje.
Žalim što se dogodila nesreća i nadam se oporavku svih stradalih.