Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3032603 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10405
Sea da ne ispadnit ovaj pravo so vozel, vozel brzo ta ne mozel da bide zabelezan od ovaj na crveno shto svrti.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34067
  • Таков е животот... јебига
https://kanal5.com.mk/strashna-soobrakjajna-nesrekja-vo-butel-zagina-peshak-po-sudir-na-dve-vozila/a593794

Bidejki mestoto na sluckata mi e sekojdnevna ruta (bas vrtam levo kako toj crepot sto odluci da zaobikoli) mislam deka mozam da objasnam sto navistina se slucilo i deka ova samo bese prasanje na vreme.

Tuka za vrtenje levo stalno zaspivaat na volan i necesto svirka koristam ama pak ne mi ni teknalo da zaobikolam ZASTO ZNAM deka sekogas ima nekoj od karsi sto faka zeleno a najcesto pominuva crveno dosta uletani i toa. Sirok bulevar e, pretposledniot semafor trae 90sek i site letaat toj da ne go fatat i jacat posle za naredniot da go fatat.

Sekogas koga pominuvav si pomisluvam "this is accident waiting ti happen" ali nikogas ne pomisliv deka do volku tragicno moze da zavrsi.

Dodusa ne sum nacekal nekoj da zaobikoluva taka ova prv pat gledam, da stalni ima dolgi svirki i raspravii zs toj e kratok semafor.

Treba steluvanje na semaforite dolz cel toj bulevar za da se spreci vo idnina pak vakov kurslus.

Steta za pesakot, "Final destination" situacija mme.

Да се надеваме дека нема сега тебе да те осудат зошто 3 пати на ден поминуваш од тука и што си мислел дека ова е сообраќајка што чека да се случи. Со министриве наши тоа е сосем можно.

За едни мајка, за други маќеа, нашата мила северна.

каква наша мила северна бе, што ти е тебе Мечок, да не си јадел отровни печурки?

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8596
  • Малерозен дрводарец
Пичка ли му материна...
Или ја сам ќорав и глуп или ништо не ми е јасно.

Еден врти нелегално, втор вози пребрзо, трет умира.

Автомобилски форум е ова или ебена кооперација, бре, маму му ебем?!
Многу зборува - ништо не кажува.
Ветер од северен правец.
Раскажува детално за комплетно неважни работи.
На кратко, а богами и на Македонски: Никој.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6373
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Да не е видеово пешакот ќе го извадеа крив, на црвено ќе речеа поминувал.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5281
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Мртвите не зборуваат... :-/

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7371
Zabiraviv da pisam, mozno e toj sto vrti levo da ne e na crveno pominat, ama sepak e eden od glavnite vinovnici.
A toj na bulevar9t e 100% na crveno.

Sorry za double post.

Не е 100% на црвено тој право богами... на зелено е ама со голема брзина/

https://plusinfo.mk/zaobikolil-vozilo-na-polna-lini-a-i-udril-vo-drugo-vozilo-detali-kako-zagina-momcheto-peshak-vo-butel/

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1103
Ќе го кркаат и двајцата.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7055
Ќе го кркаат и двајцата.
Ќе го кркаа да беа од другава страна на градот, таму други закони си има.

• Сениор

• Сениор
Апелациониот суд од Скопје му ја намали затворската казна од 18 на осум години на возачот Ангелче Николов (28) од Велес

Ја фате одлуката на летен попуст,
што значи ако отепаш чоек на пешачки, ако си трезен, имаш возачка, не пречекориш брзина, и укажиш помош, можиш комотно да си одиш дома.

Норвешка лајна да јади. Нека го затворат судот...

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5145
  • Пиши лаже
Прочитај ги само тие хоштаплери од "судии" продадени души и доволно е.
Ништо нема да го врати девојчето, само копилето ке излезе наместо за 8, за 3,4 години и пак ке направи глупост.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2701
  • Слобода или смрт
Прочитај ги само тие хоштаплери од "судии" продадени души и доволно е.
Ништо нема да го врати девојчето, само копилето ке излезе наместо за 8, за 3,4 години и пак ке направи глупост.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Одлуката ја донеле Лирие Елези Ајрулау, Лидија Зимбовска, Енвер Беџети и Енвер Амзаи, членови на апелацискиот совет кој одлучувал по жалбата на адвокатите на Николов.
„Ова се последиците на назначување судии и обвинители по слободен избор од гостите по чајџилниците во западна Македонија“

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14240
  • Пудингот на шоферството
Се има опрчено еден тон пари.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7055
Се има опрчено еден тон пари.
Кичеец се има опрчено еден тон пари, овој дал кашкавал и сирење за К15, мизерија сме од држава.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3059
Додека не јадат ќутек по улици вака ќе судат.