Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
https://kanal5.com.mk/strashna-soobrakjajna-nesrekja-vo-butel-zagina-peshak-po-sudir-na-dve-vozila/a593794Bidejki mestoto na sluckata mi e sekojdnevna ruta (bas vrtam levo kako toj crepot sto odluci da zaobikoli) mislam deka mozam da objasnam sto navistina se slucilo i deka ova samo bese prasanje na vreme.Tuka za vrtenje levo stalno zaspivaat na volan i necesto svirka koristam ama pak ne mi ni teknalo da zaobikolam ZASTO ZNAM deka sekogas ima nekoj od karsi sto faka zeleno a najcesto pominuva crveno dosta uletani i toa. Sirok bulevar e, pretposledniot semafor trae 90sek i site letaat toj da ne go fatat i jacat posle za naredniot da go fatat.Sekogas koga pominuvav si pomisluvam "this is accident waiting ti happen" ali nikogas ne pomisliv deka do volku tragicno moze da zavrsi.Dodusa ne sum nacekal nekoj da zaobikoluva taka ova prv pat gledam, da stalni ima dolgi svirki i raspravii zs toj e kratok semafor.Treba steluvanje na semaforite dolz cel toj bulevar za da se spreci vo idnina pak vakov kurslus.Steta za pesakot, "Final destination" situacija mme.
За едни мајка, за други маќеа, нашата мила северна.
Zabiraviv da pisam, mozno e toj sto vrti levo da ne e na crveno pominat, ama sepak e eden od glavnite vinovnici.A toj na bulevar9t e 100% na crveno.Sorry za double post.
Ќе го кркаат и двајцата.
Прочитај ги само тие хоштаплери од "судии" продадени души и доволно е. Ништо нема да го врати девојчето, само копилето ке излезе наместо за 8, за 3,4 години и пак ке направи глупост. Sent from my iPhone using Tapatalk
Се има опрчено еден тон пари.