Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3883763 пати)

Отсутен miksi

• Редовен
  • Пораки: 1558
Вчера беше циркус, многу сообраќајќи видов. На сите овие наведени имаше плус уште една директен судар со претицање на пуна кај кривината што оди испод обиколница на патот за Радишани. Во скоро сите што ги видов главни протагонисти беа бмв и голф 4.
In an Alfa Romeo, looking good is more important than looking where you’re going.

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
Вчера пред семафорот кај америчка амбасада имаше сообраќајка, исполупано 3,4 коли. Изгледа се тркале по пластичарска во спротивен правец беа застанати

Sent from my SM-A035G using Tapatalk

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
туку не прочитав ништо синоќа кај влае/хром имаше ссообраќајка ваљда и повеќе возила блокирана беше цела улица некое време
Не било сообраќајка, бркале некој....

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1446
па освен полиција имаше и шлеп комбиња затоа си помислив сообраќајка

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
Знам дека го фатиле, а може и се учукал некаде па и затоа го фатиле

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Дали го фатиле или кај е...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Дали го фатиле или кај е...
Го убиле или кај е
Со бензин го запалиле
Пуштен, пуштен, а фактички го кријат

• Легенда

Имав и моја верзија, со RATM како позадина, ама SoundCloud ја еба - авторски бензини...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Само оваа верзија се признава.

• Легенда
Пробај запеј, бе, да видиш како се уклапа :))))
Тато купи ми точак ќе ти замине во историја одма :)))

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5750
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Da spodelam sto mi se sluci denes na obikolnica.
Vozime 3 koli naporedno pravec prema Veles delot na udolnicata kaj mostovite vo Volkovo i jas i uste edna kola vo desna lenta i naednas toj od leva bega u nasa lenta i za malce ke se udrevme i samo sto se trgna od lenta gledam i ne mi se veruva, Crveno Klio vtora generacija vozi vo sprotiven pravec u taa lenta. Pozadi volan postar covek 70+ mrtov laden.

Dzvonam na policija da prijavam i normalno nikogo ne mozam da dobijam, 5 pati probuvam dzvoni 3-4 pati i mi spustaaf.
Ednas mi krenaa pocnuvam da zboram i za 4 sek mi spustaaf pak...Wtf!

Posle 5 min pak gi dobivam operatorkafa da me povrzi i normalno nikoj ne kreva i na kraj zema ona podatoci i sto bidna posle toa nemam poima.

Taman koga ke pomislis deka sme go doprele dnoto so instituciive comes another surprise.
Nisto ama nisto ne funkcionira a e drzavna institucija.
Kaj i da e ke odi jabana drzavava, mora usvet coek da fati nema drugo care.

Se sto sakav e da prijavam da nedajboze stariot zema so sebe nevini luge.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
На кој број вртеше?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Не си требал да вртиш у полиција, повеќе шанси имаш да застанеш у црква, свеќа да запалиш да се помолиш некого да не утепа невин отколку во полиција да вртиш

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
Баш напротив, сум вртел и одма сум добил одговор и за многу брзо време пратиле полициска патрола.
« Последно менување: 01 Февруари 2023, 23:26:59 pm osmica8 »

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6294
Зависи за шо вртиш, ако е за беља за апсење на лице место ќе дојдат ќе завршат работа, ако е за провала поарно не се замарај,  само ќе изгубиш саати и ќе ти се кренат нервите. Мене ми опљачкаа еден куп бакар, неколку електромотори, бољер бакарен и др работи, дојдоа од крим и констатира на откорната врата дека вероватно одтука влегле. Отпечатоци како на филм имаа оставени, фаќале ќумци од ќумурот топ оставени отпечатоци, ништо не земаа.. За на крај да ми ја докренат сафрата едниот почна да си разгледува рандом работи шо имам во просторот,  се фате за чадор за во двор да не сум го продавал,  да го земел.... Ќе го остаев наместо сосе чадор на цела нерва.
 Друга случка сеа есенвава незнам некој државен неработен беше заминав по печурки во националниот ама ептен во безвезен дел кај шо не одат луѓе никогаш. Зачекав дрвокрадци со рачни пили за да не галамат, со оружје беа, едниот ме примети иакл бев на 100 метра почна да иди се тегнев по ровови 2 саати дур да избегнам па да се вратам одоколу кај колата. Најдов број од шумското,  не била нивна надлежност во националниот... Пријавив в полиција за да има официјално снимана пријава шо каде  од кај се оди,  дека имаа пушки, дури и координати кажав.
Океј фала мн ќе се пуштат патроли..
По 10 мин ми звони unknown number, инспектор незнам кој, шо ги знам на прсти,  нема таков. На се кажано претходно почна да ме распрашува лицата дали им ги видов, уствари јјас зошто воопшто сум барал таму да одам,  не бил за луѓе тој терен и други срања.. Видов колку е саатот работата..
Седев на едно место со колата пикнат кај шо ќд видам ако поминат полициски или цивилки,  ги знајме сите во Бт кој се колите. Никој не помина.. Така да за некој работи најдобро главата надолу и терај, мож само да дозаглавиш ако пријавуваш.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html