Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3178397 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17603
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Јаре со лагерите? Имаш број во ПП.

;D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
Ќе го барам утре попладне.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Многу се напиња за безвезе у секој можен форум и сите ја сносиме кривицата, некој повеќе некој помалку. Не мора да се корисити секоја прилика да се нападне некој бренд, не мора секој пат да го браниш беџот што го возиш на хауба ко сестра да ти опцуле. Нема совршена кола, никој не направил до сега такво нешто, не мора да се докажувате дека сте го направиле вистинскиот избор, секој има различна перцепција за добар избор и најбитното сите имаме различни финансиски можности, ама тоа не треба да ствара завист или комплекси или потреба да се докажуваш дека твоето е најдбро(оние што купиле поскапа кола да се понашаат надмено, оние што купиле поефтина да си го оправдуваат изборот).
Премногу лично се сфаќаат работите, неаме пари, неаме држава ко што треба, ама брате его имаме за извоз, лидери во светски рамки.

Не се обраќам конкретно на зеро или драјвер, туку кон цел форум, ради опелџии, волвовџии, волксвагенџии, ренаши ми се одмилуваат брендовите, ради киа/љунда ми и срам гетц што возам. Оладете малце, напрајте да ни биде на сите попријатно на форумов.

Алфистите намерно не се спомнати, они се посебна категорија, нив им се простуе, јеби га таква ѕвезда имаат, брендот им е симпатичен.  :-*

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17603
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Читам набројуваш лобисти на форумов и почињам да се нервирам зошто не си ги пишал алфистите, ама добро ми легна срцето на место со последната реченица ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Ги забораив овие од кај изгрејсонцето, ама фини са и они, у главно европјаниве забегаваат и љундистите :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Многу се напиња за безвезе у секој можен форум и сите ја сносиме кривицата, некој повеќе некој помалку. Не мора да се корисити секоја прилика да се нападне некој бренд, не мора секој пат да го браниш беџот што го возиш на хауба ко сестра да ти опцуле. Нема совршена кола, никој не направил до сега такво нешто, не мора да се докажувате дека сте го направиле вистинскиот избор, секој има различна перцепција за добар избор и најбитното сите имаме различни финансиски можности, ама тоа не треба да ствара завист или комплекси или потреба да се докажуваш дека твоето е најдбро(оние што купиле поскапа кола да се понашаат надмено, оние што купиле поефтина да си го оправдуваат изборот).
Премногу лично се сфаќаат работите, неаме пари, неаме држава ко што треба, ама брате его имаме за извоз, лидери во светски рамки.

Не се обраќам конкретно на зеро или драјвер, туку кон цел форум, ради опелџии, волвовџии, волксвагенџии, ренаши ми се одмилуваат брендовите, ради киа/љунда ми и срам гетц што возам. Оладете малце, напрајте да ни биде на сите попријатно на форумов.

Алфистите намерно не се спомнати, они се посебна категорија, нив им се простуе, јеби га таква ѕвезда имаат, брендот им е симпатичен.  :-*

Background music додедека читате...

Се шалам Кими..океј си ти, само мислам дека  тепаш мртов коњ.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43931
  • Il Moderatore

Алфистите намерно не се спомнати, они се посебна категорија, нив им се простуе, јеби га таква ѕвезда имаат, брендот им е симпатичен:-*

Ух, среќа има олеснителни околности ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34156
  • Таков е животот... јебига
Значи Кими е цар!

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8157
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Јас дискриминиран а?

Ок!
Јас со Либрата, Микси со Делтата и кој уште беше  :D доаѓаме на протестен марш пред Веро некоја вечер ;D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14174

Присутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
Добро бе како може толку глупи шофери да се русиве?Гледа дека наидува некој и директ во него се ака...WTF???

Присутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7887
  • Плинаш!!!
Не се чуди, од вотката се такви :-)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29793
    • CARclub.mk