Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3178397 пати)

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Клипот си е топ... Препорачувам гледање и на други клипови, како на пример bestgore.com, или мрачњак на времето... Драстично се подигнува свеста за стварите што можат да се десат у сообраќајот, а и интересни се за гледање. :)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Темава не се вика принцезите на тато па да паѓате во несвест од клиповите.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29793
    • CARclub.mk
Апелот е одбиен. Нема на сајтот да пуштам видеа од луѓе како умираат.

Не дека па и покажува нешто видеото едукативно.

Заборавив дека VW не смеете да го прикажете во лошо светло.

Обично гледам да ги игнорирам твоите испади, ама почнуваш да претеруваш. Твојата опседнатост со VW (а, богами, и со нас) се граничи со патолошка. Не постои тема во која не си го вмешал VW (еве, као на пример оваа - каква врска има VW со темава?) и не си пробал суптилно нешто да се подјебаваш со Карклуб. Имаш некаков проблем со Карклуб? Имаш некаков проблем со мене? Ако имаш, кажи си, да се разбереме. Ако не, тогаш направи си муабет сам со себе и пробај да дознаеш од каде потребата да го спомнеш VW во секоја можна тема, а си купил КИА? Некаква завист? Потајно се каеш? Не разбирам.

Дополнително, и до тебе, и до Ахтунг - не гледам причина да објавам видео на кое луѓе умираат. Не ви се свиѓа тоа? Баш фино. Мој медиум, јас одлучувам што ќе објавам. Не сум во слепа потрага по кликови и никогаш, повторувам, никогаш нема да објавам содржина само со цел да привлечам посети. Никогаш на Карклуб нема да видите еквивалент на „Погледнете што направи Станија!“

Доволно е што влева језивост и што потикнува на размислување за последиците.

Точно така.

Многу работи поттикнуваат на размислување за последици - мене рецимо здравиот разум ме поттикнува да размислувам за нив.

Отсутен achtung

• Сениор
Си станал на лева нога изгледа, кој ти рекол да го објавиш видеото на портал??? Јас?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29793
    • CARclub.mk
Грешка у падежи, мислев дека го поддржуваш Драјвер за да го објавам видеото на портал. Се извинувам. :)

Дополнително, тек сега приметив дека изгледа се работи за истото возило на сите три клипови. Јас цело време зборам за првото видео, каде што не се ни гледа што кола е.

--

Едит:

Браво.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Зошто постот на драјвер не е избришан?
Ради едукативни цели?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34156
  • Таков е животот... јебига
Чим може некој безвезен рап да стои во музиче тогаш може и видеото на Ахтунг :P ;D

Отсутен achtung

• Сениор
Што му фали на видеото?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Според мене ништо. Според некои е непријатно за гледање, исто како што мене рапот ми е непријатен за слушање :P . Али јебига, светот е сурово место.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Чим може некој безвезен рап да стои во музиче тогаш може и видеото на Ахтунг :P ;D

Колку што знам во убави мачиња "си немате со смокви", али ова можело..
ОК. Вие си знаете.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Апелот е одбиен. Нема на сајтот да пуштам видеа од луѓе како умираат.

Не дека па и покажува нешто видеото едукативно.

Заборавив дека VW не смеете да го прикажете во лошо светло.

Обично гледам да ги игнорирам твоите испади, ама почнуваш да претеруваш. Твојата опседнатост со VW (а, богами, и со нас) се граничи со патолошка. Не постои тема во која не си го вмешал VW (еве, као на пример оваа - каква врска има VW со темава?) и не си пробал суптилно нешто да се подјебаваш со Карклуб. Имаш некаков проблем со Карклуб? Имаш некаков проблем со мене? Ако имаш, кажи си, да се разбереме. Ако не, тогаш направи си муабет сам со себе и пробај да дознаеш од каде потребата да го спомнеш VW во секоја можна тема, а си купил КИА? Некаква завист? Потајно се каеш? Не разбирам.

Дополнително, и до тебе, и до Ахтунг - не гледам причина да објавам видео на кое луѓе умираат. Не ви се свиѓа тоа? Баш фино. Мој медиум, јас одлучувам што ќе објавам. Не сум во слепа потрага по кликови и никогаш, повторувам, никогаш нема да објавам содржина само со цел да привлечам посети. Никогаш на Карклуб нема да видите еквивалент на „Погледнете што направи Станија!“

Доволно е што влева језивост и што потикнува на размислување за последиците.

Точно така.

Многу работи поттикнуваат на размислување за последици - мене рецимо здравиот разум ме поттикнува да размислувам за нив.

Опседнатост со VW jaс, не ме зезај.
Али опседнатост со VW реално сте ти и Дени, тоа може и другите членови да го кажат.

Некои членови прашуваат совет за возило, препорака за квалитетно, само VW на прво место, секогаш предлог  од ваша страна за квалитет и премиум возило. А тие кутрите со проблематични мотори на прво место, проблеми со корозија и т.н.

За карклуб не сум кажал лош збор, ни имам некаков проблем со тебе.

Од Киата сум презадоволен, така да би се каел ако би земал голф, а голфот беше во игра кога се земаше возило.

Околку видеата, такви слични видеа се пуштаат и на телевизија во странство за подигање на свеста на возачите и е од корист.
Твое е да одлучиш дали ќе пуштиш такви работи на порталот, мислам убаво е една анкета со гласање да има за тоа.

А тие шалабајзерските портали што пишуваат види што направи станија, не ги ни отварам.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17603
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Чоек дај не сери жити се. Ретардирана глупост е еден од најреномираните македонски медиуми за вести од авто-индустријата да постира gore содржини, па уште и со анкета да се гласало?

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html
i ja sum opsednat so VW.. Da ne prodava nekoj trojka gt/gti?

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
И јас барам тројка 20 јаре ;D