Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1608768 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Од прогласување на епидемијата до денес, 1700 деца се вакцинирани во Скопје. Уште колку ли има невакцинирани?! :( За бомба сме ние, и тоа за атомска!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Од прогласување на епидемијата до денес, 1700 деца се вакцинирани во Скопје. Уште колку ли има невакцинирани?! :( За бомба сме ние, и тоа за атомска!

Слушнав бројка околу 15.000 кога првите случаи изникнаа во јавноста.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Ако си толку јак маж и спремен за идеологија бомба ќе добиеш за пола саат. Само не позади тастатура. Сите бомбаши станавте а гзот од кола и фотеља не сте го мрднале.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Не се работи за идеологија.  И не сум толку јак маж за да можам атомска бомба да набавам за 1/2 саат. Ти ако си, скидам капу.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Убаво сум мислел - Перо у треќа смена ги утнал декларациите. Али е добра прича да се фрли анатема врз сегашниот увозник за да се смени со близок до влада.
Како и да е, имунолошкиот процес не е загрозен и не се стари вакцините Една слика 1000 зборови:

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Муабетот со 100% памук на декларација.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Убаво сум мислел - Перо у треќа смена ги утнал декларациите. Али е добра прича да се фрли анатема врз сегашниот увозник за да се смени со близок до влада.
Како и да е, имунолошкиот процес не е загрозен и не се стари вакцините Една слика 1000 зборови:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Немогуче. Како може вака да размислуваш?? Здравството не ни чини ова гарант е лажна вест!!! А ондека ги праќаат од влада да идат на новогодишни концерти во Виена ебате беља а нато сега ни ги зема парите кои се придобивките побогу?

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Да си жив и здрав Симо. А баш истово го помислив, викам 100% на декларацијата го утнале датумот.

А убаво си пишува на другите производи: 'Рок на употреба: Види на амбалажата"

Ние сме колевката на лажни вести и ширење дезинформации.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
8 е сатов, до кај е бомбата?
Мене не ми се допаѓа демонстирањето сила, умкесто тоа нека направат нешто по полезно, ан пример нека овоможат едукација за вакцините.
После на пример си ги вакцинисал ти децата, оти да не се дружат со не вакцинирани (осем што ги сметате за тешки клошари)? Не ја разбирам поентата.
Едино не знам какое  со фондот регулирано, на пример ако не си вакциниран не би требало фондот да сноци одговорност, па ко воли нек изволи.
онда ако сакал некој масовно да не истреби ќе ги забранел вакцините и ред други лекарства. Демек ако може во вакцината да стави некоја материја во другите апој не може.  Демек амоксиклавот прво в лабараторија го носам па го пијам...
Одна нека е рокот 2018, сликата може да е од 2016....

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Они денес уставот ќе го сменат со криминално коруптивни методи не па за вакцина ...

А ние ништо, продужи даље ...

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5345
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
^^
Тоа се вика wag the dog, кој го гледал филмот знае за што зборувам.
Инаку како лесно се палат луѓево, како да не може секое дете во Фотошоп да направи датумот да биде и до 3018-та. Нема врска што дури и со тој датум вакцините се НА КРАЈ ОД РОКОТ, со уште 4 месеци важност. Како што реков јас пиво не купувам со толку краток рок на траење, не па вакцини на дечиња да се давале. Како да даваат вакцини со мртви вируси, само без активирање на имунитетот како од вакцините со инактивирани вируси.

Инаку да во меѓувреме wag the dog со вакцини, додека се менува Уставот. И не се секирајте, случајно се падна така во најладниот период од годината да се дешава ова. Бидете спокојни и не им верувајте на злонамерниците и заговорниците на заговори.

Отсутен IdeuX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 763
Васко Ефтов is that you?!

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Тие што се разболеле дечињата кога фати епидемијава се уствари оперативци за грчката странска служба се со цел да се оттргне вниманието а со всушност главна цел промена на уставното име.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6991
  • Бенве сие бенве
Вчера одам да земам резултат од испитување на тироидна жлезда и државна и едно типче пред мене праша кога ќе го викнат.
 Вика, извинете кога планирате да ме викнете за испитување, дај дечко документот, ааа рано е ти у декември си закажал. Нема реагенси. Ко ќе има ќе ти се јавиме.

Пуштам тв случајно се погоди вести да има, кажаа дека големи количини дарувана крв завршуваат во ѓубре.

Одам периодов по болници, што со детето што со веќе возрасни родители мои и на сопругата и гледам дека се се распаѓа.

Квалитетот на кадарот оди надолу, условите за работа им се мизерни, платите мизерни, никој никогаш не добил средства да оди да се дообучи некаде во странство, пола од препаратите за работа им фалат итн итн.
Ја носам мајками по болници што приватни што државни каде што ја убедуваат дека нема ништо ама ај да се направи уште едно испитување да видиме и женава веќе дојде до степен да не може да се движи, а одговор никој нема.
На сопругата мајка ја лечат од настинка  а не гледаат по крвна слика дека има карцином.
Детево го носам у велешка болница да му земат крв таа госпоѓата вика јас на деца не зимам одете на друго место.

Тотален распад. Не е чудо што сите бегаат од тука.

Ван тоа што спомнуваш ти погоре, јас не гледам филмови да знам на кој филм ми приликава состојба а, ама гледам дека на народот свесно му се пере мозокот до тој степен да не го боли кур за ништо ни за држава ни за иднина. Некој свесно не работи подолг период за да дојде колективната свест до ова ниво. Мора човек да е добро обработен за да може да преќути на се ова што се случува околу нас.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
Никој не го спори тоа. Ги спориме изјавите на Ван околу вакцините без издржан доказ.