Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1403766 пати)

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3432
Дете е, уште создава имунитет, не може да има точен причинител, се е причинител за таквата состојба.
Ака уште вади заби што сакаш давај и прави нема да престане интензивно секрет да лачи, ако оди во градинка исто, од воздухот скопски чист исто, малку послабо да е облечено пак исто...нема тука пауза додека не пркне 4-5год..
Ние со постарава ќерка тек сега малце сме подобри во однос на настинки, вируси итн., ама па нон-стоп кашла пролет и есен ради алергиска реакција, сега треба алерго тест да и правиме па да видиме што е проблем.
Помалата нека е жива и здрава... :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10425
Мислев од аспект како што кажа AUUU, а за алергија бога ми сите да сме живи и здрави со воздухов. Мислам дека воздухот е најголем причинител за алергија, бидејќи нонстоп го  дразни организмот, и организмот почнува да напаѓа се и сечто, инаку, нема потреба да си алергичен на портока, патлижан, не знам ти што тамо... Тоа е само мое мислење, инаку не сум доктор, да не испадне дека делам совети :D
За забите што знам, моите да отекуваа, ама секрет не забележав, али секое дете си е приказна за себе...
В градинка да.. 2 недели ојт, 2 дома xD Ама што велиш то им е, немат што да прајш...
Сите нека се живи и здрави :D

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5158
  • Пиши лаже
Дали има некој искуство со апаративе за притисок? Ми треба нешто со пристојна цена, да не е прескапо.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ви благодарам за одговорите.
Да се самоцитирам. Денес порачав од Алфалаб, имаат код (bf40) за попуст па ми излезе 1950 денари.
Моделот е Auron TMB 1112: https://alfalab.mk/proizvodi/auron-tmb-1112/

Sent from my iPhone using Tapatalk
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that