Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2633624 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Ти со точакот прв би се паркирал таму, те знаеме што шиљокурант си  ;D  . Мора да има некој посебен шмек кафето зачинето со чад од приватна 19-ка, залетана со 41км/ч да го претица кинезот на Јавните Скопски Педери.
Мене пајаците секогаш ми биле омилени, мораат да работат, секоја година минус покажуваат на сметка, тешко е со толку партиски кадар да црташ линии  ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Штипско ново Ауди А4...се влечеше пред мене, се влечеше, возиме кон семафорот од МТВ кон кај судска палата, се упали жолто, се упали црвено , типов лабаво си помина на чиииисто црвено и ич .....

Отсутен Stratro

• Легенда
Повторувањето е мајка на знаењето.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Кој не им го паркира еден ден Југото тука, еве на...али онака..не перено едно 3 недели...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7387
^- Јас со другари сакав истата фора да ја направиме, ама со фичо. :) Може да се организираме а ? :D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29673
    • CARclub.mk
Фичо, Југо, Пезетка, Стокец, Рено 4 и Пеглица. Све кој од пој покрш да бидат. Ако пробаат нешто да дигнат со пајак, да остане шасијата доле. :D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
^Спачак.
Супер идеја е тоа. Отвараш сувозачка врата, си седнуваш на седиштето, вадиш леген со вода, сипаш сол, пружаш ногата на тротоар и масираш меѓу прсти. И правиш гримаси као отечени ти се нозете, неможеш да одиш. После 5 минути седнуваш во кафиќот и си порачуваш чај од мајчина душица

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
извинете за дабл пост ама ова е тотално независно од горното

Што семафор?

https://www.facebook.com/slavcho.stanoevski/videos/vb.100003722681140/616859801781437/?type=2&theater

Сељачаана. Ама тешка, ропачка, копачка, малокуреста

Отсутен Stratro

• Легенда
^- Јас со другари сакав истата фора да ја направиме, ама со фичо. :) Може да се организираме а ? :D

Deal.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29673
    • CARclub.mk

Што семафор?

https://www.facebook.com/slavcho.stanoevski/videos/vb.100003722681140/616859801781437/?type=2&theater

Тоа е тоа. Ете зошто не-моторџиите мислат дека моторџиите се копита. Не се сите вакви, се слагам. 1% нека се вакви, ама доволно е да ја усерат сликата за сите други.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665

Што семафор?

Тоа е тоа. Ете зошто не-моторџиите мислат дека моторџиите се копита. Не се сите вакви, се слагам. 1% нека се вакви, ама доволно е да ја усерат сликата за сите други.

Ова може да се аплицира на прити мач секое поле имеџинабл.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
Па не ќе да се 1% во случајов. Имаат доволно и за уставни измени.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Ne treba so koli da im se parkirame pred Broz kafe... Treba da zeeme 2-3 traktori so prikolici... ;D ;D

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614

Deal.

Ако ми платите казна недај боже за пајак и самите трошкови за пајакот, ке дојдам и ја. :D

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4221
Штипско ново Ауди А4...се влечеше пред мене, се влечеше, возиме кон семафорот од МТВ кон кај судска палата, се упали жолто, се упали црвено , типов лабаво си помина на чиииисто црвено и ич .....

од битпазар и сврте лево накај судска,плава боја беше?ја идев од кај саем со скутерот,вртев лево накај веро да идам,да не го видев ќе ме опнеше сигурно.му ебам гадот му ебам

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Фичо, Југо, Пезетка, Стокец, Рено 4 и Пеглица. Све кој од пој покрш да бидат. Ако пробаат нешто да дигнат со пајак, да остане шасијата доле. :D
И од сите да си пушта по малце плинче (пошто сите на неатестиран плин со фланша се  - нели), за да им го подобри воздухот пред кафиќ :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.