Се јавија кат кастов, цена у дупка 2600 евра, паркинг простор -2 15 илјади евра. Цифри се штанцат онака лабаво, дали е трик или не знам што. Становите веќе се резервирани и нема достапни со една спална, типична класика, уште само еден останат. Подно, плафонско нема да има — стандардно греење, централно со радијатори, ладење веројатно и клима ќе има. За квадрат од 2600 евра останато плочки, купатило од 3 квадрата, кењара, параван стаклен, лавабо основа. Локациски океј местово, Сулејдица, тоа Маџир Маало, ма да е некој север студен ветер носи, тоа идеално е верувам од јуни до септември кога е плус +44, пошто за плус два степени лето 2026 ќе биде потопло од ова, се додека не се порамања 50 округла за летно сметање. Од тоа што видов, од фирмата завршна фаза им е океј, естетски, за мене неприфатливо зошто не мислат на потенцијални муштерии да вложат иновативни смарт системи во домови, се оди напред, па така и они, мада не ги интересира, важно да капне пари и да се доисели останати градови од Македонија во Скопје гарант ке продадат дали би купил јас таму НЕ.Не ми одговора на моите побараувања.