Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2316365 пати)

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2736
  • Шалабајзер
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #15660 на: 08 Октомври 2025, 21:02:13 pm »
Mi se mota niz glava neshto malo za niz grad (gledam poloto skapo u 3pm) skapani polca karoseriski propadnati po 1000 i kusur evrei odat niz germanija.
vtora opcija neshto od slednive

- fiat punto (benzin 1.2 8v)
- fiat punto (1.3 multijet ama retki se i skapi) ili istata verzija vo opel corsa karoserija
- renault modus (gospod na pomosh ako treba sijalica da se smeni. branik treba da vadam)
- nisan note
- suzuki ignis 1.5 benzin (em povisochko za da si ripam preku ivicnjaci)

vashe mislenje? da se odi na sigurno punto/polo ili da se praj ekskurzija so ovie drugive?

parite za kolicheto gi sobrav, ama dopolnitelnite troshoci se fazla od samata kola .. prevoz, carina, registracija.

duri se soberi toa ostanuva da se mislam koja od ovie opcii mi e najarna.
Колега продава пунто ево 1.3 дизел, го зема за жена му, го сервисираше комплет, и се вработи во фирма кај што има службена, ако сакаш ќе ти пишам бројче ќе ти прати слики

Sent from my iPhone using Tapatalk
No turbo, no fun :)

Отсутен nikomil1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 784
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #15661 на: 08 Октомври 2025, 22:55:57 pm »
Mi se mota niz glava neshto malo za niz grad (gledam poloto skapo u 3pm) skapani polca karoseriski propadnati po 1000 i kusur evrei odat niz germanija.
vtora opcija neshto od slednive

- fiat punto (benzin 1.2 8v)
- fiat punto (1.3 multijet ama retki se i skapi) ili istata verzija vo opel corsa karoserija
- renault modus (gospod na pomosh ako treba sijalica da se smeni. branik treba da vadam)
- nisan note
- suzuki ignis 1.5 benzin (em povisochko za da si ripam preku ivicnjaci)

vashe mislenje? da se odi na sigurno punto/polo ili da se praj ekskurzija so ovie drugive?

parite za kolicheto gi sobrav, ama dopolnitelnite troshoci se fazla od samata kola .. prevoz, carina, registracija.

duri se soberi toa ostanuva da se mislam koja od ovie opcii mi e najarna.
Колега продава пунто ево 1.3 дизел, го зема за жена му, го сервисираше комплет, и се вработи во фирма кај што има службена, ако сакаш ќе ти пишам бројче ќе ти прати слики

Sent from my iPhone using Tapatalk

prati brojche, ama teshko deka kje se najdime so parite. obichno krevaat cena baagi kaj nas. vo sekoj sluchaj ako ne ti e maka prashaj go za cena i prati brojche

fala!