Мислам да, а фабрички се 4x98 ако не се лажам, или обратно може беше... бандажите да ми се 98 а фабрички да се 4x100.
Кај мене се 4x98 и сакав да те прашам дали ке пасуваат 4x100 без никакви додатни работи
Па да, кај мене е ок. Освен една пластиче, како прстен што е, ќе ти го дадат таму друго ништо не треба. Кај мене е се ок
Зашто ваков подпис Све освен СЕАТ
Смени си, да не те фатат за гуша )))))))))
Него на првата страна, каде бе со тоа пунто, без ретревизори кадеее ... секое тротарче и ѕидче ке е твое
Па слободна држава бе друже, демократија форуми
нема што некој да ме гњави со глупости, вкус си е вкус, индивидуална работа...кој и да замара нема да ме натера да ја засакам таа грдотија со S на хауба...End of story
После брисачи работата што највеќе ја сакам е ретровизори
без нив не да не се може, + не разбирам некоја будала коа ќе убаци у рикверц ќе си го гушне седиштето, ќе го шине вратот и ќе вози.. ми се плаче
TB-Throttle body kaj tebe e 38mm a istoto moze da se sredi do 42mm,toest ke bide 2mm pogolemo od sporting modelite
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
za bregastata na nea treba da ima 866 broj,a eve sto vikaat luge sto ja stavile - the cam has given the car more of a mid range pull and instead of fadig off by the redline it keeps pulling untill it hits the limiter.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
a ako sakas potrkacka bregasta od ovaa,mozam da ti najdam covek sto ke ti ja donese.
Е ТБ е тротл боди, да ама треба да промучкам главата малце и да ми текне
веќе имам кн меѓутоа толку многу би смениле 4 мм у пречник или не е само тоа работата..
А за ова за брегастата, ќе се нафатам одма чим имам време, и ако е се како што викаш дека е, некој ќе јаде чебапчичи
а освен оваа модификација што треба (не сум толку стручен)..други лагери, лежишта, зазор на вентили нешто штелување, лупам, појма немам, кажи ти најпаметно. А со "потркачка" се мисли нешто у стилу, вентили да пљука низ ауспух или...