Хахахаа
ме изнасмеа посабајлечки... видиш не сум увидел за таблицата, ама тоа може да се искривила сама од себе
зашто пред зграда имам едно дрво и често идам на варијанта (утее утеее утеее---дотааа)
Фала ви на сите за добредојдето, и за пофалбите за количето! Откако го купив пред, штознам 7-8 месеци направив 9000 км, се е ок. Потрошњата, комбинирано е 7,8 ама збориме за во град нормална вожња, тргни застани, навечер малце со потешка нога го возам и на автопат не го штедам ама ич... колку иде иде
на нормален автопат низ МКД под 140 не го спуштам, така да за таков стил ок си е потрошувачката, не се бунам.
Откако го земав си викам да го однесам до Аутомобиле, знам дека се нездрави али ај за сефте да го ѕирнат, сменив стандард : уље, филтер и не толку стандард, дихтунг на бобина, дихтунг на поклопец на мотор, хладњакот односно страниците не ми се свиѓаа у кое стање беа па и тоа, амортизери, чаури на летва... и толку. Идев по мајстори да го гледаат да ми кажат што е како е, треба ли нешто да се прави, ми викаат ај бе дечко шетај, што да му правиме, нема што да се прави
E сеа сите ми викаа, кај си ти за пунто, нежни се ќе го унаказиш, ама бидејќи сум веќе "зрел"
сам на себе и на нив им ветив, а еве и тука дека ќе го користам колку можам покултурно за да трае колку може повеќе.
Ете ви го клиото што имаше 3000 км поминато