Ja ko so procitav i bomboni, a moze i ne pojma neam
mislam deka "znam" od kaj nastanal problemov. Ko so citav po forumi svekicite koa ne se menjaat na vreme, pravat dodatno optovaruvanje zaradi neznam ti so tamu, a kolata koa ja zemav svekicite bea u katastrofalno stanje, ne bea smeneti od koa ja kupila taka da moze da e toa makata, pojma neam, bitno iam prilicno novi svekici, novi bobini, se mislev i kabli da smenam, patem receno u automobile 4800 se kablite
a najbitno od se e sto ne bese ecu, poso od bobina podzaebanka znaelo da strada terminalot od ecuto kaj puntovcive, ama i za toa najdov resenje...za nedaj boze, od ebay uk, 40 funti sose shipping preprogramirano na self learning mode, odnosno plug and play, ne treba kodiranje, klucevi drdrn jarinja
Ps. Vlatce, ovoj strumicanecot e u italija po novi puntovci, koa kw se vrati ke mi zvoni, mi treba zadna daska, adapteri za zvucki predni, kapace za antena (za dupkata) poso iam pod salt tabla dr staeno ne sakam da mi strci toa odozgora baska ne ni slusam radio. A kazi da ne znaes kako se vadi plastikata kaj pojasot b-pillar ili kako i da e, treba pojasot da go izvadam ili koa ke ja otstrafam moze da se protne nekako? Mi treba zaso iam adaptreri nekoi za tviterite pa tamu ke gi staam top ke dojdat