Леле па вие сте биле многу информирани бе
Фала на сите за советите. Значи наравоучение: ќе идам у Ас Стил во сабота, ќе му речам на Тони, џиВџи ме прати
и ќе му речам, вади катализаторит, остај се друго како што е, сецни го браникот и стај го лонецот (кој веќе го имам) на средина (ваљда е изводливо). Ок е така ?
Добредојде Ѕивана, супер ти е количево ! Ако не се лажам секој ден го глеам во Ченто ... точно е или грешам ?
Фала. Не се лажеш друже, од таму ми е "жената ми" . Ако поминуваш од паркингот и го видиш, шутни ја гумата да се уклучи алармот, ќе дотрчам со палица, за секој случај, али кажи шифра (карклуб) и ќе се дружиме... Ми се свиѓа потписот твој...НННогу
Хахахаха нема зашто да ја шутирам на поминување, седам таму цело време... Една жолта Тигра е паркирана таму т.е. ние сме тоа ќе не видиш коа ќе доаѓаш ! )) Цело време сме таму, ти го чуваме Пунтото немај гајле сигурно е ! хахах
Не ли ви е ладно бе
епа супер, ќе дојдам да ве зирнам следечи пат коа ќе дојдам натаму. Еј а дали приметивте коа ми беше скинат амортизрот, како куцав од паркинг... Неможев да вртам
супер ми беше