Ova e klasicno dupenje u zdrav mozok. @Marjan, neame site pari da kupime koli od salon. @Zero, nie sami sme si krivi za situacijata so tehnickite (iam drugar tamu so se sekiras, kje projde...)Mesto samite nie da barame da se izvrsi tehnicki nie gledame kkao da go zaebeme sistemot. Mene me boli toa sto nekoj odvoil od bedotijata za da go smeni skapaniot stoeden, ili ficho... i sea op... ni ficho ni golf... Dali kje se resi problemot ako ne mi dozvolat da go vozam golfot vo centar? NE! Dali kje se resi problemot so zagaduvanjeto NE! zatoa sto skopje e zatrueno od site strani, kolite se najmal problem. Go zagusija gradot so nepotrebni arhitektonski cirovi i gi isekoa site drva pa sea kolite ne gi bivalo...
Prasanjeto e dali treba da izlezeme i da barame da se zakrpat site ulici, da se poramnat site sahti, da go resat problemo so bojata na pesackite premini i da se vovedat razlicni modeli za registracija na vozila... Zosto ne dozvolat oldtajmer da se osigura kolku sto mu e realnata vrednost tuku mi go vrednuva kako skapanica? Koga kje go resat toa, nema problem, kje stavam katalizator, kje dozvolam da nosat zakoni za da se oddrzi ekologijata.