Ајде клабери,ме интересира како би изгледала пералната во која би сакале да ги перете вашите возила 
1. До 350 денари (ќе образложам подоле).
2. Да. Традиционално перење (шампон, вода,
пребришување со крпа и внатре чистење) да чини 200 денари. Да има опција (за тие што не сакаат крпа да им го допира возилото) колата да се суши со компресиран воздух. Таа опција да чини 300 денари. За секој тип на перење да има доплата од 50 денари за восок.
3. Четка и сунѓер да не постојат во пералната. Убав слој на шампон, да се остави доволно време да реагира со нечистотијата (да не биде прсни и пери одма), и потоа со вода да се помине внимателно. Внатре да се избришат сите површини БЕЗ СРЕДСТВО (освен по желба на сопственикот). Стакла да се бришат со крпа што е само за стакла, и не седи во истата вода како тие за каросерија. Да се усисуваат седишта и во просторите каде што има шавови (да се рашири со прст шавот - ко вагина

). Гуми да се прскаат со неразредено средство.
4. Да се обрати внимание на возилото. Кога усисиваат гепек или теписон да не го рендаат браникот или прагот со цревото. Да не се потпира со колено на седиште, да се глеа што е можно повеќе работникот да нема контакт со колата.
5. Би било океј. Ладно/топло, во зависност од годишното време. Обавезно со излог кој гледа кон колата.
6. Јас би чекал и до 40 минути, од почеток до крај. Чекање да се расчисти гужва не го сметам во тие 40 минути.
7. Пијалоци да, храна не, освен фабрички запакувана.
8. Види 7.
9. Во лето секако би било пожелно порано да отвора, покасно да затвора. Во зима, до 5 најкасно, да има време водата да се исцеди, да не замрзнат брави и кедери.
10. Неодлучен сум за ова.