Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Испрана во Таурус спроти студентскиот Гоце Делчев. За 200 ден со восок. Внатре ја направија стакло! Екстра задоволен, башка блиску ми е. А и не штедат на активна пена (Ma-Fra) како некои други перални.
Цитат: Bojan j на 31 Јули 2014, 01:49:49 amИспрана во Таурус спроти студентскиот Гоце Делчев. За 200 ден со восок. Внатре ја направија стакло! Екстра задоволен, башка блиску ми е. А и не штедат на активна пена (Ma-Fra) како некои други перални. Уште стојат пофалниве зборови за пералнава или почнаа да забушаваат ?
Не беше добро испрана, работи кои не би смеело да останат на хауба и на покрив. Ништо закоравено, стандардна прљавштина. Дури ни бубачки од автопат или брзо возење нема на стилото.
Јас мојата ја перам во Car Wash Lm + во Веро Центар, презадоволен сум, дечките си ја знаат работата и топло ви ја препорачувам
Цитат: stapmkd на 23 Март 2015, 00:49:00 amЈас мојата ја перам во Car Wash Lm + во Веро Центар, презадоволен сум, дечките си ја знаат работата и топло ви ја препорачувам ne ke da si videl sto e dobra peralna.