Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 815155 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29719
    • CARclub.mk
Одг: Re: Перални низ Скопје?
« Одговори #600 на: 03 Август 2012, 10:05:35 am »
Дојдов и јас на проба. Ако има некој кандидат, бујрум.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #601 на: 03 Август 2012, 10:12:42 am »
Џиџи го гледам местото пошто е тука негде кај мене,ама никако неможам да сватам каде се наоѓа баш пералната..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29719
    • CARclub.mk
« Одговори #602 на: 03 Август 2012, 10:52:43 am »
Само што се вратив. Импресиите ми се генерално позитивни. Немам никакви замерки - стварно посветија внимание на колата. Препорачувам.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
« Одговори #603 на: 03 Август 2012, 11:19:29 am »
Никаде не ми измиле бандаж како што треба. Веќе закоравени се тие црнилата од кочници... Страшно. Ај од другата недела ќе поминам да го пробам фалениот Оли Сан (иако таму ги миеме службените.)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #604 на: 03 Август 2012, 11:53:39 am »
Да се избегава втората перална кај МЗТ салата. Ја у живот неам видено пофушерајско перење и однесување. Цена 180 денара, за што бре, за " активна пена" составена од оцет и сјај, за бели флеки по хауба и гепек, за замачкани прозори. Срамота, толку години ова денес ми беше дефинитивно најлошо перење икад. Го жалам типот со чичка новиот пасат што идеше после мене.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore
« Одговори #605 на: 03 Август 2012, 11:56:23 am »
Само што прокоментирав по приватни четои.... СИТЕ кај МЗТ да се избегаваат. Од таму стално ми е неисчистена колата.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #606 на: 03 Август 2012, 12:04:00 pm »
Толку се изнервирав да ни кусур не ми се чекаше. Све им ебем фушерајско.

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1069
« Одговори #607 на: 03 Август 2012, 12:12:26 pm »
сите се исти кај МЗТ, кај првите долго време перев и тоа три коли секоја недела, за еден ден еден од тие вработените да ми рече нема место, после газдарицата ме бркаше да ме праша што е проблемот али касно и беше - се сврши љубовта,
кај третиот еднаш и никад више.
пошто секаде ми е далеку, им висам над глава за колку толку поарно да ја исперат,
и тоа баш кај тие вторите, иначе знаат да се потрудат ама ретко.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #608 на: 03 Август 2012, 12:33:20 pm »
Џиџи го гледам местото пошто е тука негде кај мене,ама никако неможам да сватам каде се наоѓа баш пералната..

Вака, коа идеш од задња 24 накај Реплек, излагаш на раскрсницата кај бараките (прв е дреарот мислам, па што има - печат пилиња нели, па зегер дуќанчето, пет-шоп, Мото центар, погребална опрема, перална ... карши влезот на Реплек нели) и идеш десно према Оли Сан (накај мостот на Вардар нели, или Тинекс како сакаш) и коа ќе го поминеш Оли сан вртиш лево по малото уличе (нагоре накај задња 57 мица). Коа ќе се искачиш на ширинката (врвот), одма десно (пред мостот) ама одма баш коа ќе се ислачиш (карши Салко стовариштето што беше порано), ќе видиш перална од десната страна како што ја опиша yarre претходно и прашај дали е на Мили - толку ! :)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10975
  • 430i
« Одговори #609 на: 03 Август 2012, 12:44:20 pm »
Кај МЗТ им е битно само да ја намократ и пребришат колата. Колку побрзо за нив, толку подобро, пошто ќе фатат друга да чистат. Срамота е при таква конкуренција што си се таму, сите да се кој од кој покатастрофа.

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1326
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #610 на: 03 Август 2012, 19:11:37 pm »
Извини што вака упадам и офф топикувам, да не се бркавме вчера, на празникот од Петровец спрема Скопје ? Бел Леон ?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #611 на: 03 Август 2012, 21:46:33 pm »

Може да се види стручно избришаната шофершајбна. Ко јогурт да се истурил..

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
« Одговори #612 на: 03 Август 2012, 22:11:46 pm »
Да не ти е камерата под ЛСД случајно, гледам дека ти халуцинира :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #613 на: 04 Август 2012, 00:58:17 am »
@Cuore Sportivo

Срамота стварно, си требало да им се вратиш и пред сите други што чекаат на ред лом да ги направиш, а ако си приметил порано не си требало да им платиш додека све не завршеле како што треба. На крају крајева ти не си им ја донел да ти ја испрљаат туку исперат - гарант не ти била олку прљава коа си отишил :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #614 на: 04 Август 2012, 14:24:17 pm »
денес бев во нерези кај последна 57мица пералнава

ВРВ!!!
ми проверија притисок во гуми,детално чистење внатре што не е случај кај оли и на крај ми ставија черга пред да влезам во кола да си ги избришам обувките :)

и се тоа дур да прелисташ еден ауто клуб :)

едноставно одлично!
цена: 150ден.

@edon

горе бе на последна 57мица карши салко,имаше и порано али сега ја реновираа и е стварно топ