Денеска јас бев во “розевите држачи“ на настрешница, кај последна 57ца.
Како за нова перална, први впеатоци се 3 на 2.
Со оглед на факт дека нови перални тестирам со чиста кола, тоа го направив и тука, без мои дополнителни коментари во текот на работата, за да секако го видам дифолт моментот.
Го приметив следното:
- Љубезен однос, понуида на кафе и вода ( водата ја нудат од флаша, во чаша - прашање е колку е тоа хигиенски и каква е водата. Кафемат нема.
- Едниот од дечките млади, нема појма на пафтање со WAP-от, и застанува на поедини точки без потреба, ( особено гуми ) и со тоа може да предизвика штета. Не научил дека перење се прави во една тура, без многи задржувања.
- Средството за перење, пената, некако досега најдобро сјае, иако не се врши пребришување како во Оли.
- Бришењето на детаљите е на многу високо ниво, не останува отисок после на хрмирани и останати светкави површини
- Особено внимание се посветува на делот на педалите, и изгланцани се како нови
- Работи на црно - нема фискална - не е погоден за фирми
- Не ми ги избришаа предното и задното стакло од внатре
- Досега најдетално чистење и бришење на багажник
- Бандажите не се исчистени добро внатре, од надвор сијаат
- Средството за гуми ми е сомнително, премногу сјае. Може да е некоја домашна напавија, ќе кажам за некој ден. Аплицирано на гума со четка за фарбање ограда
Вишокот од средството размачкан по подкрила и на крила позади тркала после 100 метра возење. Очај
- Средството за пластика има очаен некаков оријентален мирис на турско WC. Од незнаење, прснат е и на кожни делови ( тапацири од врати ) и останати флеки кои морав сам да ги пребришам.
Генерално предноста е што е нов, нема гужва, пократко се чека. Не би идел повторно.
Пералната у Зебра не ја пробав, од причина што имаше гужва и тој што ме пречека ми беше максимално несимпатичен во пристапот. У некоја наредна тура, ќе ги тестирам