Едно глупо прашање сега дека со мало дете и е малце по комплицирано со клима порозр отворен итн... знаете како идат тие работи кога ке искочам од гаража колата си е ладна нормално внатре послем многу малце време веднаш станува топло дали ако ставам позади фолии би спречило толку брзо затоплување од сонцево и би ги заштитило од дирекнто печење на сонцето, да не мора со пелени итн да се штити?
И јас сум со мало дете (плус едно поголемо)... Климата е секогаш уклучена... Единствено позади може да наместам различна температура понекогаш.
Колата е со фабрички затемнети стакла + завеси на странични и на задно... и на лето, на сонце, без клима, се крева температурата внатре за неколку минути возење. Без клима е невозможно возење... Ама да, позади е многу многу попријатно за возење со затемнети стакла/завеси... Со бела/светла кола, единствено што ќе добиеш плус уште некоја минута без да имаш потреба од клима
Така да ставај фолии, ич не му ја мисли.... на другата кола немам фолии, само оние што се лепат по прозори... и нон стоп сум имал поплаки за сонцето позади....