Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Preporaka za Folija Centar, staviv pred nekoj den mnogu pedantno raboti covekot.https://www.facebook.com/share/p/qHt7kqh26T4WsZJk/?mibextid=oFDknkSent from my SM-A145R using Tapatalk
Не е „А+Б=Ц“ со процентиве. Ако имаш 50% транспарентност на оригиналните стакла, и ако ставиш 50% темни фолии, нема да биде црни црнила
Цитат: Xristijan на 14 Април 2024, 21:20:49 pmPreporaka za Folija Centar, staviv pred nekoj den mnogu pedantno raboti covekot.https://www.facebook.com/share/p/qHt7kqh26T4WsZJk/?mibextid=oFDknkSent from my SM-A145R using TapatalkИма керамички проѕирни?
Нe ќе да е тоа ознаката. Затемнети се, ама оноа стандардното 20-30%, односно 70%-80% пропусливост.
Цитат: Simo - Carrier159 на 14 Април 2024, 21:53:35 pmНe ќе да е тоа ознаката. Затемнети се, ама оноа стандардното 20-30%, односно 70%-80% пропусливост. Некоја превара ме мана во умот, да одам на технички ако ги впишат, да ги мерам после колку се и да ги дозатемнам уште малце сите стакла дискретно, уште за 5-10% плус. Демек да го заебам системо да поминам без АтеС
Цитат: vladic3110 на 15 Април 2024, 09:55:23 amЦитат: Simo - Carrier159 на 14 Април 2024, 21:53:35 pmНe ќе да е тоа ознаката. Затемнети се, ама оноа стандардното 20-30%, односно 70%-80% пропусливост. Некоја превара ме мана во умот, да одам на технички ако ги впишат, да ги мерам после колку се и да ги дозатемнам уште малце сите стакла дискретно, уште за 5-10% плус. Демек да го заебам системо да поминам без АтеС Додатни фолии се познаваат, за разлика од фабрички затемнети стакла. Мене ми побараа џандари да го спуштам прозорецот да видат дали се фабрички затемнети стакла, или фолии, затоа што фолиите имаат 1 цм луфт до крајот на стаклото. Генерално, ако ти застанат, и сконтаа дека ги моташ, нема да биде добро.
Едно глупо прашање сега дека со мало дете и е малце по комплицирано со клима порозр отворен итн... знаете како идат тие работи кога ке искочам од гаража колата си е ладна нормално внатре послем многу малце време веднаш станува топло дали ако ставам позади фолии би спречило толку брзо затоплување од сонцево и би ги заштитило од дирекнто печење на сонцето, да не мора со пелени итн да се штити?