Али ипак живееме во една друга димензија каде бмв од 95та е 28 класи подобра од гланц нова Фиеста рецимо.
Гланц нова Фиеста не кошта 4 илјади евра, туку три пати повеќе. А за тие пари ќе се прашам дали е подобра од 5 години постаро BMW - http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1690797-BMW-325-3-0d
Океј буквалиста
Ama izgleda I ti ne me svati! Kamionot bese registriran eden mesec pred kaznata da mu ja pisat.Togas cinese jabucicata? Ako ne cinela ke go vratele ili ke mu kazele deka ne cini I poznavajki go kakov covek e nemase sansi da ne ja smeni, potocno go jade nemien mh pisaa kazna za bez vrska.
Znaci odis na registracija vrvis celosno ispraven op po eden mesec totalno meispraven od kade? Neka te opomeni, neka ti reci da ja smenis vo rok od 2dena I sl. a ne op3000 evra kazna.
Ili ete jas licno bev kaznet za potvrda koja cini 500 denari koja mi bese pominata edna neeela I go jadov 2700 evra.Kamionot mi bese neispraven?
Чекај малце, 3000 евра казна? WOW ја мислев за денари праиме муабет коа рече 2700. И беше но биг дил

Прво, незнам ни што е јабучица да је е**м. На регистрација, да треба да проверуваат се, ако видиш една страна поназад, ке видеше како размислувам со моето искуство завчера на регистрација

Да во ред би било да биде предупреден, токму за таква толеранција правам муабет и казнување се и сешто. Не е во ред за сијаличка од 2 евра да те канзат 100-200 нити за незнам што ете од 50 евра да треба станбен кредит да се подига за да се плати казната.
Е сеа. Вонреден технички си е вонреден технички. Сеа од една страна ецелата поента е да се тргнат неисправни возила, ама па од друга страна со драконски казни, освен празен џеб не се постигнува иншто. Прво казната од 3000 евра е ретардирана.
Ова ептен било таква му било среќата на човекот јебига незнам што глупост е ова.